Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] izdvojena tema

poruka: 7.055
|
čitano: 4.293.559
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
13 godina
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]

SanDisk Ultra Dual USB Type-C Drive

Usb OTG od 256gb za 16.70eur.Jučer naručio kao za dobru cijenu 2kom za po 18.80eur, evo sad još bolje :)

S jedne strane type C, s druge type A.

Ja ih imam više jer mi dobro dođu za backup/oslobađanje memorije mobitela on the go, posebno u današnje vrijeme kad su microSD utori rijetkost.

Naravno, za besplatnu poštarinu do nas je potrebno proći prag od 50eur narudžbe s amazon skladišta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2025 15:39 (Chriss).

17 0 hvala 13
10 dana

Asus Vivobook S 14 OLED možete uzeti na njemačkom amazonu za 944 eura, a inače košta 1469 eura

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2025 16:54 (Magician1).

0 0 hvala 0
15 godina

Amazon Spring Deals završava danas u ponoć, evo podsjetnika da si provjerite kompletnu listu najboljih ponuda koje sam pronašao tijekom posljednjih 7 dana u glavnoj poruci koja se sad već nalazi na prethodnoj stranici.

Neki popusti su već završili ali većina je i dalje aktivna.

Najnovija ponuda koju sam upravo dodao je za LG-ev 27GR93U-B UltraGear 4K IPS monitor od 27" i 144hz, na popustu tek od prije 30-ak minuta za €349, koja je ujedno i najniža zabilježena cijena dosad na Amazonu i dalje.

Najnižu cijenu u HR ima CyberShop na akciji za €439. Već nakon njih, cijene idu preko €480.

16 1 hvala 3
16 godina

Pulsfire 2 miš - 29,99 - evo na nabava.net trenutno je ocito neka promocija u par ducana, imam navedeni miš i svaka preporuka

HP 6N0A7AA HyperX Pulsefire Haste/HyperX Pulsefire Haste 2 gaming miš, optički, bežični/žični

Moj PC  
4 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice