Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O izdvojena tema

poruka: 10.910
|
čitano: 3.038.145
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
6 godina
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O

Sancta domenica/Big bang je oduvijek bila takva. Tj medju najskupljima opcenito.

3 0 hvala 0
13 godina

edit: vidio isti zvučnik na amazonu 100 eur, ali nije free shipping, ispričavam se. može delete.

everyday i'm shuffling...
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2025 19:50 (Luka123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Re: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
U Pevexu su još jeftiniji JBL zvučnici na akciji.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako netko kupuje Sony WH-1000XM6, trenutno ih Sancta Domenica jedina ima, 450€, poslao im mail za ponudu, dali mi 15% popust instantno, plaćene 381..

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
13 godina
Hacker002 kaže...

Ako netko kupuje Sony WH-1000XM6, trenutno ih Sancta Domenica jedina ima, 450€, poslao im mail za ponudu, dali mi 15% popust instantno, plaćene 381..

Može detaljniji info...kako dobiti popust?

17 godina

"poslao im mail za ponudu" = poslao mail, pitao mogu li poslati ponudu, poslali ponudu, ja platio

15 godina
Znači, imaju webshop i tamo stoji jasna cijena 449 eura. Ti si poslao dali mogu poslati ponudu za to isto što možeš uzeti preko weba?
I oni poslali popust?
Svaka čast.
Ja kupujem b. tehniku za 3000 eura i nikakav popust u dućanima koje sam pitao
17 godina

kupovao sam na firmu opreme za malo manje od 2k, poslao par mailova svim trgovinama i dobio popuste svagdje, na kraju uzeo u 5 različitih trgovina koje su dale individualno najbolje ponude

u sancti sam očekivao možda 15€ jer toliko daju za newsletter, našao kontakt na webu od prodaje, poslao mail mogu li poslati ponudu i podatke tvrtke, dobio za pola sata ponudu sa 15% popusta, iskreno potpuno neočekivano i pogotovo tako velik postotak za slušalice koje su u prodaji tek par tjedana

hdinfo mi je dao 5% na edifier r2000db

instar mi je dao nekih 8-9% na 2 artikla, ekupi je taman bila promocija na master pa sam to iskoristio

jedini koji nisu dali nikakav popust je protis za 2 artikla, ali i ovako su bili daleko jeftiniji od svih za 1 artikl, a drugi valjda samo oni imaju u ponudi pa mi je bilo prihvatljivo

uglavnom uštedio sam preko 200€ na tih 8 artikala što sam uzeo jer sam poslao par mailova

futura mi je odbila dati ikakav popust također, a instar se pokazao kao najsusretljiviji, ali ovisi tko u prodaji dobije tvoj mail, jedan mi je dao 5% odmah drugi mi je dao 8, pa sam mu javio druge cijene koje dobivam dalje i dao mi je price match, znači još spustio, više nego zadovoljan kako su to odradili

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2025 19:07 (Hacker002).
15 godina
A da, vjerujem da je to zato kada si uzimao na firmu.
Probao sam slično, doduše u ne tako renomiranim trgovinama - ali kao privatnoj osobi ništa.
17 godina

moguće, ali opet, ne škodi poslati par mailova i pitati

6 godina

Ja ubo ovaj BT zvucnik Polaroid P3 iz Peveca za 60eur.
Stvarno je solidan i tezak za tu velicinu... Taman cu ga koristit za comp i neko kada zove na rostilj.

1 0 hvala 0
16 godina
Junior335 kaže...

Stvarno je solidan i tezak za tu velicinu... Taman cu ga koristit za comp i neko kada zove na rostilj.

Polaroid zvučnik mi je ko npr. Jaguar ručni sat... Zaljepljen logo na (ispod)prosječni generic proizvod.

14 godina

Osim što stvarno nije, baš je kvalitetno napravljen proizvod. Prvi sam bio skeptičan oko Polaroid zvučnika ali fakat je solidno napravljen.

13 godina

Ovi Aspire 3 i Travelmate Acer laptopi za 399eur, zna li netko detaljnije o njihovim ekranima, vrijede li što?

0 0 hvala 0
10 mjeseci
SHELBY_09 kaže...
Junior335 kaže...

Polaroid zvučnik mi je ko npr. Jaguar ručni sat... Zaljepljen logo na (ispod)prosječni generic proizvod.

Bacio sam oko na spomenuti izgleda mi kao dječja igračka i ovaj lgbt logo po sredini me bode u oči. Uz to što kažeš Polaroid.
 Uzeo sam ovaj za 25 eura na akciji kao zamjenu za JBL, kad sam se rješavao svih gadgeta koji nisu na C. Zvuk dobar, bass solidan, baterija fantastiča, cijena na popustu bila više nego prihvatljiva.

14 godina

Koliko nesiguran moraš biti da te "bode u oči" mala duga? Ta duga je Polaroidov branding od davnih dana. Taj tvoj Sony je realno dječja igračka nasprem P3, da si ga probao vidio bi da je razlika enormna.

10 mjeseci
TibzzX kaže...

Koliko nesiguran moraš biti da te "bode u oči" mala duga? Ta duga je Polaroidov branding od davnih dana. Taj tvoj Sony je realno dječja igračka nasprem P3, da si ga probao vidio bi da je razlika enormna.

Ne sumnjam u kvalitetu istog, ali kažem dizajenrski izgleda djetinjasto kao da je namijenjen klincima koji cugaju u parku i slušaju lepu brenu brenu prije odlaska na koncert velikog domoljuba thompsona. Odnosno što hoću reći, nisam mu ciljana publika, navedeni Sony sam uzeo zbog C utora, baterije i cijene, pošto ga palim 2x mjesečno više i bolje od toga mi ni ne treba. Ne znam da li si ti doduše probao Sony-a pa tvrdiš da je razlika enormna, ali su oba zvučnika su za neku pozadinsku buku u društvu ne za neko aktivno i kvalitetno slušanje glazbe.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2025 8:42 (filip_medo).
14 godina

uspoređuješ Sony s outputom 2,5W s Polaroidom kojem je output 35W. To nema doslovno nikakve veze jedno s drugim, Polaroidov tweeter ima veći output od cijelog Sonya.

4 godine
TibzzX kaže...

uspoređuješ Sony s outputom 2,5W s Polaroidom kojem je output 35W. To nema doslovno nikakve veze jedno s drugim, Polaroidov tweeter ima veći output od cijelog Sonya.

mislim da su u cijeloj prici ipak bitniji brena i tomzon

10 mjeseci
TibzzX kaže...

Nisam otvarao specke, niti me pretjerano zanimaju za ijedan da budem iskren.

16 godina
Ja ti imam oba i Montion+ i SC2 i da ti iskreno kazem, otkad sam kupio Motion+ i dalje najvise koristim SC2.

Je da Motion+ bolje zvuci, ali kompaktnost i trajanje baterije je kopljima daleko i tako veliki plus tog SC2 model.

Motion+ sam kupio prosle god, a SC2 imam vec 7 godina, radi dan danas kao kad je i iz kutije izaso.
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
13 godina
filip_medo kaže...
TibzzX kaže...

Nisam otvarao specke, niti me pretjerano zanimaju za ijedan da budem iskren.

Pa što onda trkeljaš? Taj Sony je napravljen da se nešto čuje jače od zvučnika na mobu dok je taj Polaroid kvalitetan zvučnik sam po sebi. Zvuk nije naravno na razini konkurencije od 190e za koliko se prodavao, ali je jako kvalitetno izrađen proizvod jako kul retro dizajna i ima super tipke. Za 60e koliko košta taj Sony nema nikakve rasprave o kvaliteti zvuka. Ja uzeo njega, proslijedio sestri i uzeo P4 za 90. Simpatičan, velik, glasan i kvalitetan. Zvuk za 90e super, bez distorzije na max glasnoći. 

13 godina
birra kaže...
omeyer kaže...

Super mi je taj lažni popust na JBL od Bigbang. Pukneš cijenu ogromnu, udreš popust 40% i sad recimo Flip 6 koji je kod njih 155e sa 40% popusta platiš 93e, točno koliko dođe u Protisu bez ikakvog popusta..

Žao mi je naivnog naroda koji pada na to.

https://www.protis.hr/products/details/jbl-flip-6-prijenosni-zvucnik-bt51-vodootporan-ip67-crni/183038?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

https://www.bigbang.hr/zvucnik-prijenosn-bluetooth-jbl-flip-6-crni.html

Soundcore Motion+ ionako bolji zvucnik. Na amazonu/ aliexpressu/sluzbenoj soundcore stranici se nade uvijek na nekom popustu za 60-70€. 

Strasna marka, ako je tko propustao do sada, neka pocne kupovati njihove proizvode. Imam njihov Anker Soundcore 2 zvucnik. Kupljen na ALI-u prije 4-5 godina za 200injak kn. Vjerojatno najbolje potroseni novci ikad. Toliko toga je prosao, toliko je toga po njemu proliveno.. a radi i dalje kao prvog dana, baterija drzi 8+ h... Nemoguc komad tehnike. Planiram kupiti Motion+ vec godinama, a ovo cudo nikako da se pokvari. 

Uglavnom, pricali smo o nasim shopovima cijelu proslu stranicu.. jednostavno im pocnite grupno udarat bojkot, druge nema. Ili to ili cemo samo nastaviti plakati kako nam 'pišaju u oči' svojim "popustima". 

Vidim da se rasplamsala rasprava oko zvučnika. Reko, pa i meni bi to dobro došlo. Malo sam išao kopati po netu.

A kad tamo Anker Soundcore Boom 2 REFURBISHED za 80 Eur.

Na stranici je kod za popust, i ispadne 80 Eur, free shipping.

Nemam pojma što im je Refurbished u ovom slučaju, al ja sam odmah naručio  Pa da vidimo što i kad će stići

https://www.soundcore.com/eu/products/a3138011-f0

Steam and EA: CyberDemonVZ
8 godina
AmonZero kaže...
Ja ti imam oba i Montion+ i SC2 i da ti iskreno kazem, otkad sam kupio Motion+ i dalje najvise koristim SC2.

Je da Motion+ bolje zvuci, ali kompaktnost i trajanje baterije je kopljima daleko i tako veliki plus tog SC2 model.

Motion+ sam kupio prosle god, a SC2 imam vec 7 godina, radi dan danas kao kad je i iz kutije izaso.

Ma luda stvarčica. Vrijedi svake lipe potrošene. 

CyberDemonVZ kaže...

Nemam pojma što im je Refurbished u ovom slučaju, al ja sam odmah naručio  Pa da vidimo što i kad će stići

https://www.soundcore.com/eu/products/a3138011-f0

Odlično, javi dojmove. Uzimao sam s te stranice već. Ako se ne varam Soundcore Life q20 slušalice (btw, ako je netko zainteresiran, mislim ih prodat. Korištene svega par puta. Kupljene za potrebe discord+gaminga, ali tada nisam znao da mi treba za tako nešto 2.4ghz konekcija) i one in-ear p20 mini. Mislim da je sve sa Soundcoreove stranice došlo u roku tjedan dana. 

Nisam stigao pročitati dramu jer je moderator izbrisao bio taman. Jel se varam il su se dvojica lumena poklala na mrtvo ime radi Polaroid zvučnika? 

16 godina
Taj Boom 2 im je vrhunski model mozda i najbolji. Pogledaj si online sound profile za njega i zvucat ce i perfektno.

Refurbished je ak se ne varam neki model kojeg je netko vratio iz razloga jer je imao neko sitno ostecenje (tipa napukla rucka), ovi su uklonili kvar/gresku i stavili ga nazad u prodaju po snizenoj cijeni.

Ja sam uzeo 2 prijenosna HDD preko druge stranice koji su isto Refurbished i evo vec preko 5 godina rade bez poblema.
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
13 godina
AmonZero kaže...
Taj Boom 2 im je vrhunski model mozda i najbolji. Pogledaj si online sound profile za njega i zvucat ce i perfektno.

Refurbished je ak se ne varam neki model kojeg je netko vratio iz razloga jer je imao neko sitno ostecenje (tipa napukla rucka), ovi su uklonili kvar/gresku i stavili ga nazad u prodaju po snizenoj cijeni.

Ja sam uzeo 2 prijenosna HDD preko druge stranice koji su isto Refurbished i evo vec preko 5 godina rade bez poblema.

Da,da i ja također, WD disk! Al je bilo objašnjenje što je Refurbished, ovdje ga nema.

Al to znači da da bio vraćen i da je 100% popravljen, s garancijom, tako da ne brinem, ali svejedno ne znam što su radili na njemu.

javim dojmove kad stigne!

EDIT: Vidim da popust vrijedi još samo 2 dana, više nego će trebati da mi stigne.

Tak da, ako nekome treba, i ima feeling da će mu "refurbished" biti Ok, navalite!

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2025 22:44 (CyberDemonVZ).
13 godina
13 godina
12 godina

kako doć do toga u hrvatskoj, nudi opcije dostave za njemačku, luxemburg, španjplsku i još par zemalja, ali ne za hrvatsku

11 godina
https://supernet.hr/proizvod/O_69363

Kod nas je 10e vise, tolko ti je i shipping preko mailbox.de

0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice