Honor 400 ?
MOže, imaš ih već po 300 eura na njuškalu.
Isplatili se ovo? Dva S24 FE po cijeni jednoga ...
ti se zajebavaš? 6 g. star mobitel ti je prvi i jedini izbor ?
https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/Mobiteli-i-dodaci/Mobiteli/Samsung-Galaxy-S24-FE-8GB-256GB-Graphite-black%2C-mobitel/p/EK000627102
Isplatili se ovo? Dva S24 FE po cijeni jednoga ...
Da nisu toliko nabili cijenu možda bi se i isplatilo. 800eur za mobitel koji se može naći na drugim mjestima za cca 450eur(128gb verzija), ili cca 500eur (256gb verzija).
Tako da, tu dobiješ dva mobitela po cijeni jednog, ali na drugom mjestu možeš skoro pa kupiti 2 takva mobitela za tu cijenu.
ti se zajebavaš? 6 g. star mobitel ti je prvi i jedini izbor ?
Stric, pročitajte ponovo post.
hmmm GSMarena veli: Huawei P20 - released April 06, 2018; Huawei P30 pro - released March 26, 2019... i oba su u statusu discontinued ?
OK, možda si ja utvaram da sam kol'ko-tol'ko pametan, možda sam glup ko' stup, samo nikako mi nije jasno na što ti ciljaš ?!?
Sta uzet do 150 eura, trenutno osoba ima Huawei P20, postao je prespor i ima malo memorije. Huawei P30 pro je oko 100 eura. Jel vrijedi te novce ?
Staro 'ko Biblija i nepodržano. Svaki dan izlaze novi mobiteli raznih kategorija, pa odaberi nešto drugo. Za 150 eura nećeš dobiti puno.
Sta uzet do 150 eura, trenutno osoba ima Huawei P20, postao je prespor i ima malo memorije. Huawei P30 pro je oko 100 eura. Jel vrijedi te novce ?
Staro 'ko Biblija i nepodržano. Svaki dan izlaze novi mobiteli raznih kategorija, pa odaberi nešto drugo. Za 150 eura nećeš dobiti puno.
Za 150€ se da nabaviti Galaxy S21+, evo baš tati svojem nabavio. On zeli samo samsung i ovo sam na njusci dogovorio. Ovaj je dobro ocuvan sa kablom za punjenje, maskicom i staklom na sebi.
evo i Honora 200, rabljenog, za 150
https://www.njuskalo.hr/huawei-honor/huawei-honor-oglas-47396925
Za 150€ se da nabaviti Galaxy S21+, evo baš tati svojem nabavio. On zeli samo samsung i ovo sam na njusci dogovorio. Ovaj je dobro ocuvan sa kablom za punjenje, maskicom i staklom na sebi.
I to je staro. Novi mobitel kupujem svakih par godina, tako da ne tjeram nikakvu modu i ne kukam poput pacijenata u komentarima na GSM Areni kojima doslovno niti jedan mobitel nije dobar. I ne kupujem rabljene mobitele stare po 4-5 generacija.
Odnesi ga u servis da mu promijene bateriju.
ne bih rekao da je fleksibilniji, jedino što za Xiaomi, trebaš tjedan dana za otključati bootloader i staviti Xiaomi.EU ROM (ako je SnapDragon proc)...
ne bih rekao da je fleksibilniji, jedino što za Xiaomi, trebaš tjedan dana za otključati bootloader i staviti Xiaomi.EU ROM (ako je SnapDragon proc)...
Sretno s time, lakse dobit na Eurojackpot nego slot za otkljucat BL.
hmmmmm....
ama baš svaki od Xiaomija koje sam ja ili moji koristili - njih 9 sveukupno - otključan BL i Xiaomi.EU rom gore...
I zato ih nemoj kupovati (s Mediatekom). Ja sam se zeznuo i po prvi put sam kupio mobitel s Mediatekom. Radi on dobro, ali je brzo izgubio softversku podršku, osim što će još neko kraće vrijeme dobivati one male sigurnosne zakrpe. Za njega baš i nema nema custom ROM-ova (na xiaomi.eu). I zato, sljedeći mobitel opet mora imati Snapdragon.
Pozdrav, imam priliku birati izmedju 2 mobitela.
Samsung galaxy s25 ili Xiaomi 14T pro.
Galaxy mi je generalno skuplji nekih 9€ u tarifi na mjesečnoj razini ali obe tarife su mi prihvatljive.
Pa eto molio bih pomoć ili savjet što odabrati.
Mobitel mi prvenstveno služi za posao, WhatsApp, mailovi, poruke pozivi i fotografije, na njemu dnevno provedem trećinu dana zbog posla.
Tu i tamo neka igrica i to je to.
Bilo kakav savjet ili pomoć su dobrodošli.
Hvala unaprijed.
trebao bih neki mob za 65+ osobu, jel netko ima prijedlog sto gledati?
kamera i ekran u boji je sve potrebno od opreme
Samsung A16 5g ima za 135€ na nabava.net, radi, malo je spor i zna laggati, ali ništa strašno. Kamera skroz ok, ništa bajno ali za te novce skroz ok. Treba ga malo koristiti netko tko zna prvo da se naštima bez da stalno iskaču gluposti poput instrukcija kako koristiti dodatne opcije u kameri i sl, i to treba ponoviti kod svaki veći update.
Pozdrav, imam priliku birati izmedju 2 mobitela.
Samsung galaxy s25 ili Xiaomi 14T pro.
Galaxy mi je generalno skuplji nekih 9€ u tarifi na mjesečnoj razini ali obe tarife su mi prihvatljive.
Pa eto molio bih pomoć ili savjet što odabrati.
Mobitel mi prvenstveno služi za posao, WhatsApp, mailovi, poruke pozivi i fotografije, na njemu dnevno provedem trećinu dana zbog posla.
Tu i tamo neka igrica i to je to.
Bilo kakav savjet ili pomoć su dobrodošli.
Hvala unaprijed.
Iskreno ovde bi isao na 14t pro.
Ima veci ekran, bolju bateriju, bolje punjenje i bolju kameru. + ir daljinski koji je meni i dan danas jako koristan.
Samsung s25 je kompaktniji, laksi i ima bolji softver. Ali ove stvari na 14t pro su meni osobno bitnije.
aha, zaboravio sam napomenut, ne smartphone...
A pogledaj ovu nokiu 3210, mada iskreno, ne bi ti bilo lose uzet neki android.
Tipa redmi 14c za 100e, stavit ga u simple mode, pogasit sve sto ne treba i nek stari/stari/teta/baba/kogod ima i whatsapp i da moze citat osmrtnice i slicno.
OnePlus 13R + 80W charger + maskica cca. 461€...Nakon trade-ina, mišljenja? Dobra cijena? S tim da mi charger ne treba pa mogu prodat.
Sviđa mi se OnePlus, ali Nord 5 je razočaranje...Ovo mi je alternativa.
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)