Vodič za odabir kućišta izdvojena tema

poruka: 6.729
|
čitano: 1.591.978
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Vodič za odabir kućišta

Drustvo uzeo sam novo kuciste ms armor v710... kuciste ima 3 prednja ventilatora za ubacivanje zraka i 1 za izbacivanje na zadnjoj strani... ja sam dodao jos 2 po 140mm na gornju stranu da izbacuje zrak. Sta mislite jel mi pametnije staviti jednan ovaj 140mm ispod graficke.kartice? Da izbacuje bruc zrak a graficke? Ili je i ova konfiguracjja dobra sto je trenutno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
Re: Vodič za odabir kućišta
DangerousB kaže...

Drustvo uzeo sam novo kuciste ms armor v710... kuciste ima 3 prednja ventilatora za ubacivanje zraka i 1 za izbacivanje na zadnjoj strani... ja sam dodao jos 2 po 140mm na gornju stranu da izbacuje zrak. Sta mislite jel mi pametnije staviti jednan ovaj 140mm ispod graficke.kartice? Da izbacuje bruc zrak a graficke? Ili je i ova konfiguracjja dobra sto je trenutno?

Mislim da trebaš staviti samo još jedan direktno iznad procesora koji će ispuhivati i to ti je dovoljno, ovog koji ti ostane spremi za pričuvu, nema mi smisla stavljati još jedan na vrh *desno od cpua, on bi tada izbacivao hladni zrak koji donese prednji vent što nema smisla, također nemaju mi smisla nikakvi ventovi iznad napajanja, nemaju otkuda uvući hladni zrak jer smeta napajanje... Konfiguracija s tri naprijed koji upuhuju i dva iza koji ispuhuju je dobra i radi pozitivnog tlaka i zbog toga manje prašine u kućištu, imo...

edit: ispravak, *"desno" a ne "lijevo od cpua"

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2024 9:44 (notloB).
12 godina
Vodič za odabir kućišta

Da li netko ima kućište ANTEC C8? Izgledom vuče na O11 Dynamic, no svakako je jeftiniji, bijelo se može nabaviti u DE za 110-115€ pa mi je zato interesantno.

Čak su i dečki iz Gamers Nexusa napravili review o njemu i ostali iznenađeni koliko je kućište zapravo dobro napravljeno, i da je Antec nakon toliko godina uspio napraviti kućište kako spada.

Kovačić
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2024 7:40 (acmilan2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Vodič za odabir kućišta

EDIT:

rijeseno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2024 22:41 (chorba69).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vodič za odabir kućišta

Pozdrav, tražim nešto ovakvo:

Minimalno 200mm CPU clearance.
10x PCIe expansion slotova
Super-tower
Staklena stranica
USB-ovi na prednjoj strani, a ne na vrhu (sličan layout kao na Alti F2 ili Lian Li O11 XL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
softwaremaniac kaže...

Super-tower
Staklena stranica
USB-ovi na prednjoj strani, a ne na vrhu (sličan layout kao na Alti F2 ili Lian Li O11 XL).

Ja nesto slicno trazim, def nebih isao vise na mid tower vec full tower ili cak jos i vece

ANTEC FLUX PRO - najniža cijena

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2025 18:01 (toxic).
15 godina
Vodič za odabir kućišta

Ja b mjenjo kuciste (fractal design G ) al me hebe

sto imam 3 HDD koja savrseno dobro rade i zao mi ih bacit poklonit

R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dečki, gdje nabaviti fluxSE sa sound dampening stranicama?
Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 mjeseci
toxic kaže...
softwaremaniac kaže...

Super-tower
Staklena stranica

Ja nesto slicno trazim, def nebih isao vise na mid tower vec full tower ili cak jos i vece

ANTEC FLUX PRO - najniža cijena

A za što ti treba xl case točno? Imao sam XL Fractala prije u main rigu, i osim što je lako radit i sklapat konfu u velikom kućištu, drugog benefita i nema za običan gaming rig. I izgleda pomalo siromašno jedino ako ga napuniš custom vodom onda može izgledat top.

Imao sam 3 radijatora u Define r6 i sve je stalo bez problema. Trenutno je samo jedan od 360 i konfa izgleda taman popunjeno, a fakat sve stane.

Timo: "...samo neinformirani krajnji korisnik moze kupiti AMD proizvod, za igranje"
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice