A razlog da se uopće mora update-ati firmware na soundbaru?
Imam Philips Soundbar, star je skoro 10 godina. Radi bez problema (linijski ulaz, BT, USB, optički, HDMI ARC...), bez firmware update-a, ako ga uopće i ima...
Još malo pa ni kuhalo za vodu neće moći raditi bez veze na internet i update-a firmware-a.
Samsung ažuriranjem "blokirao" brojne soundbar ure
- poruka: 13
- |
- čitano: 1.836
- |
- moderatori: vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kao što kaže Louis Rossman
Ako uređaj traži vezu na internet kako bi radio iako za sam rad ne koristi internet zaobiđi taj proizvod. Ako uređaj radi i ima sve funkcije koje ti trebaju (a pošto si ga kupio trebao bi ih imati) koji je razlog za nadogradnju firmwarea?
A razlog da se uopće mora update-ati firmware na soundbaru?
Imam Philips Soundbar, star je skoro 10 godina. Radi bez problema (linijski ulaz, BT, USB, optički, HDMI ARC...), bez firmware update-a, ako ga uopće i ima...
Još malo pa ni kuhalo za vodu neće moći raditi bez veze na internet i update-a firmware-a.
Mislim da ono Xiaomi kuhalo za vodu treba update tu i tamo 🤣🤣

Ajmo sad, gugl i gledati kako pogasiti nesto sto uopce nisam znao da postoji. Sta mi imas updejtati? Aha da, dolazi novi model s novom serijom pa ove stare moraju uvijek malo sje***...
Glup, Gluplji, SAMSUNG
!!!!!!

Staro dobro tehničarsko pravilo je ne popravljaj ono što dobro radi. Samsung ga se nije držao i vidi sada belaja. Zato, ako nešto radi, nemoj apdejtati firmware, ugasi automatski update i uživaj u onome što radi.
U onoj aplikaciji SmartThings u postavkam aplikacije.Kod mene je D serija ugasio sam jutros auto-update,nije mi povuklo prije nista novije stoji i dalje 1010.
U onoj aplikaciji SmartThings u postavkam aplikacije.Kod mene je D serija ugasio sam jutros auto-update,nije mi povuklo prije nista novije stoji i dalje 1010.
Nasel sam. Poludel budem s imenima appova. SmartThings!
Zakaj nije Samsung SmartThings.
Vjerojatno iz istog razloga zašto si npr. aplikacija od A1 zove "Moj A1", a ne "A1", pa ju uvijek moram tražiti umjesto da mi bude na vrhu liste 😅.
Neki pametni marketingaš se sjetio 😬
Izgleda da su ugasili update pa nema brige... Ako napraviš check izbacuje grešku
Vjerojatno iz istog razloga zašto si npr. aplikacija od A1 zove "Moj A1", a ne "A1", pa ju uvijek moram tražiti umjesto da mi bude na vrhu liste 😅.
Neki pametni marketingaš se sjetio 😬
Garmin App: Connect IQ
Haier App: hOn
pa ti najdi.