Rast koncentracije ugljičnog dioksida u atmosferi

poruka: 9
|
čitano: 2.190
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rast koncentracije ugljičnog dioksida u atmosferi ".
12 godina

Treba pod hitno nesto poduzeti, uvesti porez na ugljicni dioksid, ili barem digitalni euro kao direktni odgovor na klimatsku tranziciju.

5 0 hvala 0
16 godina
Re: Rast koncentracije ugljičnog dioksida u atmosf
mpapec kaže...

Treba pod hitno nesto poduzeti, uvesti porez na ugljicni dioksid, ili barem digitalni euro kao direktni odgovor na klimatsku tranziciju.

Čekaj malo, prvo treba organizirati konferencije di će 500 stručljaka doletjeti eko-avionima kako bi žderali, lokali i kurvali na naš račun, te zaključili ovo što si ti gore napisao. Da barem postoje video pozivi, hmmm.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2025 14:20 (Crljo).
8 mjeseci
Pošaljite članak Trampu i Natanjahvu, sigurno njihovo ratno dejstvo pridonosi a možda poveća i radijaciju. Ove teške bunker rakete su pune teških metala.
Kao i AI baloni i serveri za svaki bitni i nebitni podatak, bitkonj i ini kripto novčići , i povećanje ratne proizvodnje ukupno sigurno ne pridonosi.
Moj PC  
3 0 hvala 0
7 godina
Većini homo "sapiensa" je najbitnije kruva i igara...za sve ostalo ih zaboli...evo na nato skupu se dogovorili o 5% za obranu iz proračuna ubuduće...znači anemični bude davao 5%...drage Hrvatice rađajte djecu da imamo topovskog mesa
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

Što se dogodilo sa ljudima da ne mogu više ni normalno komunicirati i raspravljati na internetu. Evo 4 posta kompletne nepovezane gluposti. Ne sumnjam da će još toga uletjeti sa razno raznim teorijama i besmislicama, kao i nepovezanim temama i događajima.

Otišli ste u 3pm u glavi.

Nadglednik dina
Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
Entry Point kaže...

Što se dogodilo sa ljudima da ne mogu više ni normalno komunicirati i raspravljati na internetu.

Da i ja nastavim u revijalnom tonu. Nakon čepa koji se ne može odvojiti, neka uvedu CO2 koji se ne može odvojiti.

8 mjeseci
@Entry Point za razliku od tvog trolskog van teme komentara ja sam komentirao iz frustracije zbog toga što ljudi na poziciji moći ne fermaju za CO2, nego su počinitelji još jednog žalosnog rata i još jedne uništene zemlje i još jednog vala izbjeglica u Europu i još će povećati uz CO2 i ostala zagađenja. Ta sjeti se samo milijun mrtvih Iračana i koliko je tisuća rođene bolesne djece samo tamo radi američkih prljavih bombi.
Luđaci!
12 godina

Njemu ti je sve super logicno sto pise u jutarnjem i vecernjem, jedino sto se taj pool razmisljanja sve vise smanjuje pa dolazi do neugode jer nije uskladjen s vecinskim  misljenjenjem.

0 0 hvala 0
17 godina

Upozorenja nauke više niko ne ferma ni 1% , moralni naučnici nisu vodeći u društvima jer se kao vođe izabiru podguzne muhe krvožednih lobija pa onda imamo sranje kroz gusto granje. 

Sljedeće generacije će nas prokljinjati...

Yippee ki-yay, motherfucker! :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2025 23:56 (boxer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice