Pratite li Eurosong? zaključana tema

poruka: 64
|
čitano: 7.484
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pratite li Eurosong?".
6 godina
offline
Re: Pratite li Eurosong?
dery kaže...

 Nek se oni izjašnjavaju ako će kao krokodili boli me k ali neče meni govorit kako da ih ja vidim.Ako oni imaju peronality disorder sindrom, ja ga nemam i vidim ih ono što jesu. U stvari je največi problem u njma koliko su agresivni u tome da nametnu svoju deluziju drugome. Vrlo su loše osobe bez karaktera i duše. Ako si svatko onda si nitko.

Kao i one klečavce.. Druga strana ista dijagnoza..

12 godina
online
Pratite li Eurosong?

Jebo me svako ako se ove pjesme (???) bude itko sjećao za 5 godina. 

 

Zapravo jedine pjesme koje se ljudi valjda sjećaju  su one koje su stvarno vokalno bile impresivne (Doris, Maja Blagdan). 

 

Više će ga se sjećat po 2.mjestu.

 

Šteta, simpa je lik, ali BRATE DOSTA TOG SRANJA više. Imamo pametnijih stvati uskoro.

 

E U R O hehehehe

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
online
Pratite li Eurosong?

U konačnici se svodi na to što i kako netko podrazumijeva pod pojmom "društveno prihvatljivo". Desnica ima sklonost strogoći i pravilima, a ljevica slobodama i liberalizmu. Dobre stvari iz jednog i drugog svjetonazora treba uzeti i implementirati u društvo. I to je to.

 

Jedne od krajnosti i bolesti su eto, možemo reći koncentracijski logori (kada se već dotaklo njih), progoni i eliminacije, a druga je ogavna sklonost ka raznim devijacijama i blagonaklonost prema njima. Jedno i drugo uništava društvo i čovjeka. Ovo što pripada desnici (mada progonima su bili skloni i ljevičari) je prvo i to jasno uništava ljude, a ovo drugo je profinjeno i perfidno, a na duge staze može imati razorne učinke na društvo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
offline
Pratite li Eurosong?

Pojedinci toliko iskonski i duboko mrze sve što predstavlja sam Eurosong da bi ga najradije zabranili, ali opet beskrajno su neutješni i nesretni što se ta parada kiča i queer propagande neće iduće godine održati u Hrvatskoj?!?

 

Dosta je bilo. Tema se gasi...

 

...
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.5.2024 17:54 (Miro).
Moj PC  
13 7 hvala 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice