Globalno pada prodaja pametnih satova, a za to su

poruka: 15
|
čitano: 4.554
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Globalno pada prodaja pametnih satova, a za to su ".
17 godina

Ceka se da netko (Apple?) napravi vise taj model s mjerenjem secera u krvi. Onda ce krenuti prodaja.

1 0 hvala 0
10 mjeseci

Rekao bih da ih sve više ljudi nosi, ali se i sve više ljudi okreće jefitnijim i ništa lošijim varijantama. Mislim samsungove krame imaju trajanje baterije po 3-4 dana, to mi je već dovoljno da bude dealbreaker.

2 0 hvala 0
4 godine
Re: Globalno pada prodaja pametnih satova, a za to
ivoleko kaže...

Ceka se da netko (Apple?) napravi vise taj model s mjerenjem secera u krvi. Onda ce krenuti prodaja.

ako neće smjeti iglom morat ćeš bar pljunuti na Apple sat, da bi izmjerio šećer iz sline.

合気道 五段
16 godina
filip_medo kaže...

Mislim samsungove krame imaju trajanje baterije po 3-4 dana, to mi je već dovoljno da bude dealbreaker.

Cesce 1-2 dana, na zalost.

Ako zelis tu funkcionalnost ni drugi nisu ista bolji, mozda ticwatch jedino.

8 mjeseci
Pa ne mora ga baš pljunuti , dovoljno je da ga poliže 😜
14 godina
filip_medo kaže...

Rekao bih da ih sve više ljudi nosi, ali se i sve više ljudi okreće jefitnijim i ništa lošijim varijantama. Mislim samsungove krame imaju trajanje baterije po 3-4 dana, to mi je već dovoljno da bude dealbreaker.

i to si puno rekao.

jos uvijek imam onaj galaxy watch r800. star 4-5 godina. baterija je na pocetku trajala i do 6 dana. sad je to vec 3-4 dana.

dok je frend prije 2 godine uzeo watch 2 ili 3 i u to isto vrijeme smo ih usporedivali i njegov nije mogao niti 2 dana izdrzati.

doduse moj je 46mm njegov 42 pa ima i malo vecu bateriju. al opet bi popi***** da moram svaki dan stavljat sat na punjenje. dosta mi je sto moram mobitel.

8 mjeseci
Ja zato nosim garmin , uz većinu popaljenih opcija uz always on ako ne koristim gps trpi 19 dana, a ako ga koristim samo kao sat ide i do 120 dana, s time da to nije ni najjači niti najnoviji model. Najduži vijek baterije kod Garmina uz solarno punjenje je da se ne mora puniti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Huawei GT2 vec  godine i radi ko da je jucer kupljen

Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina

I moj, vec zaboravio da sam ga kupio ali baterija i sve funkcije kao prvi dan. Bas sam gledao GT5 i shvatio da je skoro sve isto, 2-3 funkcije vise i to je to. Ostajem za sada na ovome.

6 godina
Endymon kaže...

Imam ga i ja u zbirci. To nije pametan sat, vec sat se nekoliko funkcija tzv. pametnih satova. Ni garmini nisu nesto pametni, mada su krenuli u tom smjeru s novim modelima, pa im zato i baterija sve krace traje. S druge strane ukljucis sve funkcije na pametnom satu i ode baterija za nekoliko sati. 

10 mjeseci

Sadašnji garmin i bivši suunto bez gps-a su durali po 2 tjedna na bateriji, uz korištenje i gps cca. 3-4 dana, Garminovi novi satovi traju manje, al razlog tome je amoled display koji je gladan baterije, tak da tu ide kojih 5 dana normalnog korištenja i možda dva dana sa gps-om. 

0 0 hvala 0
8 mjeseci
Filipe medo istina ali treba navesti da još uvijek ima izbora te da garmin nudi i modele satova koji nisu sa amoled ekranima .
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
12 godina
SamoPitam3 kaže...
Endymon kaže...

Imam ga i ja u zbirci. To nije pametan sat, vec sat se nekoliko funkcija tzv. pametnih satova. Ni garmini nisu nesto pametni, mada su krenuli u tom smjeru s novim modelima, pa im zato i baterija sve krace traje. S druge strane ukljucis sve funkcije na pametnom satu i ode baterija za nekoliko sati. 

Ma meni osobno  sasvim dovoljno sto se tice funkcija.Sasvim dovoljno za nekog tko se rekreacijski bavi sportom.

10 mjeseci
Sirotanovic kaže...
Filipe medo istina ali treba navesti da još uvijek ima izbora te da garmin nudi i modele satova koji nisu sa amoled ekranima .

Znam zato i koristim jedan takav. :)

4 godine
Meni je apple pay bio bitan, tako da sam uzeo se varijantu,za mene cisto dosta jedino baterija je uzas, svaka dva dana moram ga punit

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice