Ceka se da netko (Apple?) napravi vise taj model s mjerenjem secera u krvi. Onda ce krenuti prodaja.
Globalno pada prodaja pametnih satova, a za to su
- poruka: 15
- |
- čitano: 4.554
- |
- moderatori: vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Rekao bih da ih sve više ljudi nosi, ali se i sve više ljudi okreće jefitnijim i ništa lošijim varijantama. Mislim samsungove krame imaju trajanje baterije po 3-4 dana, to mi je već dovoljno da bude dealbreaker.
Ceka se da netko (Apple?) napravi vise taj model s mjerenjem secera u krvi. Onda ce krenuti prodaja.
ako neće smjeti iglom morat ćeš bar pljunuti na Apple sat, da bi izmjerio šećer iz sline.
Mislim samsungove krame imaju trajanje baterije po 3-4 dana, to mi je već dovoljno da bude dealbreaker.
Cesce 1-2 dana, na zalost.
Ako zelis tu funkcionalnost ni drugi nisu ista bolji, mozda ticwatch jedino.
Rekao bih da ih sve više ljudi nosi, ali se i sve više ljudi okreće jefitnijim i ništa lošijim varijantama. Mislim samsungove krame imaju trajanje baterije po 3-4 dana, to mi je već dovoljno da bude dealbreaker.
i to si puno rekao.
jos uvijek imam onaj galaxy watch r800. star 4-5 godina. baterija je na pocetku trajala i do 6 dana. sad je to vec 3-4 dana.
dok je frend prije 2 godine uzeo watch 2 ili 3 i u to isto vrijeme smo ih usporedivali i njegov nije mogao niti 2 dana izdrzati.
doduse moj je 46mm njegov 42 pa ima i malo vecu bateriju. al opet bi popi***** da moram svaki dan stavljat sat na punjenje. dosta mi je sto moram mobitel.
Huawei GT2 vec godine i radi ko da je jucer kupljen
I moj, vec zaboravio da sam ga kupio ali baterija i sve funkcije kao prvi dan. Bas sam gledao GT5 i shvatio da je skoro sve isto, 2-3 funkcije vise i to je to. Ostajem za sada na ovome.
Imam ga i ja u zbirci. To nije pametan sat, vec sat se nekoliko funkcija tzv. pametnih satova. Ni garmini nisu nesto pametni, mada su krenuli u tom smjeru s novim modelima, pa im zato i baterija sve krace traje. S druge strane ukljucis sve funkcije na pametnom satu i ode baterija za nekoliko sati.
Sadašnji garmin i bivši suunto bez gps-a su durali po 2 tjedna na bateriji, uz korištenje i gps cca. 3-4 dana, Garminovi novi satovi traju manje, al razlog tome je amoled display koji je gladan baterije, tak da tu ide kojih 5 dana normalnog korištenja i možda dva dana sa gps-om.

Imam ga i ja u zbirci. To nije pametan sat, vec sat se nekoliko funkcija tzv. pametnih satova. Ni garmini nisu nesto pametni, mada su krenuli u tom smjeru s novim modelima, pa im zato i baterija sve krace traje. S druge strane ukljucis sve funkcije na pametnom satu i ode baterija za nekoliko sati.
Ma meni osobno sasvim dovoljno sto se tice funkcija.Sasvim dovoljno za nekog tko se rekreacijski bavi sportom.
Znam zato i koristim jedan takav. :)