ChatGPT dosegao 400 milijuna korisnika

poruka: 4
|
čitano: 1.542
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ChatGPT dosegao 400 milijuna korisnika".
15 godina

Što li će prije stići: reklame ili plaćanje pretplate za svako iole upotrebljivo korištenje?

Npr. Youtube je uveo reklame 2008. kada su dosegli oko 300 milijuna korisnika...

3 0 hvala 0
17 godina
Re: ChatGPT dosegao 400 milijuna korisnika
Odavno postoji pretplata za chatgpt. Najvise je znacila u doba chatgpta 4 jer si bez pretplate imao samo pristup 3.5 koji je bio daleko losiji.
Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: ChatGPT dosegao 400 milijuna korisnika
SupremeCommander kaže...
Odavno postoji pretplata za chatgpt. Najvise je znacila u doba chatgpta 4 jer si bez pretplate imao samo pristup 3.5 koji je bio daleko losiji.

Da, naravno da postoji. Ali većina 'običnih' korisnika trenutno ga može koristiti bez da za to plaća i bez značajnijih ograničenja. Mislim da je samo pitanje vremena kada će se i to promijeniti.

2 godine

ja plaćam premium 23e mjesečno, koristim trenutno dosta i ne želim da me ograniči brojem poruka ili upita, što nije definirano koliko možeš upita točno poslati po danu, nego kako im je opterećenje valjda. Prije na besplatnom nije mogao pretraživati u realnom vremenu. 

Pa imaš i pro verziju, ali ne znam koliko je ona, nekih 200$ baš dosta.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice