Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.375
|
čitano: 5.853.801
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
Kad će više Nintendo Direct.
14 godina
Gogy7 kaže...
Nintendo Switch 2 470€, digitalne igre ce kostati 80$/90€ a fizicke verzije 90$/100€

Ajmeeee...

Ispravak. Digitalne 80€, fizičke 90€. I dalje previše s obzirom da je u pitanju Nintendo i njihove igre nikad nisu na popustu čak ni nakon 5 godina. Možda ih spuste nekad za 10-20€. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
Aha ma mislio sam da je razlika 10€ kao kod sony igara... 70$/80€

Btw upravo čitam, kad kupiš fizičku igru, moras ju skinuti na konzolu... 😂

Fizicka igra sluzi samo kao licenca i pise koliko slobodnog mjesta ti treba na konzoli... Nintendo me je stvarno iznenadio, nisam očekivao digital only igre prije PS6.

Jedva čekam da vidim kako ce ekipa koja kupuje samo fizicke igre reagirati... Dosad im je glavni argument bio da posjedujes igru i da ti ne treba internet...

Koja je sad prednost fizicke igre? To sto ju mozes prodati?
15 godina
Sony PlayStation 5

Bez game passa za mene nema budućeg igranja...mijenjam hobi sko ga ukinu jer sam mislio migrirat na konzolu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Gogy7 kaže...

Fizicka igra sluzi samo kao licenca i pise koliko slobodnog mjesta ti treba na konzoli... Nintendo me je stvarno iznenadio, nisam očekivao digital only igre prije PS6.

Jedva čekam da vidim kako ce ekipa koja kupuje samo fizicke igre reagirati... Dosad im je glavni argument bio da posjedujes igru i da ti ne treba internet...

nikad nisam niti vidio drugu prednost osim mogucnost prodaje

10 godina
I to ovisi gdje živiš... Ako si iz malog grada, vjerojatnost prodaje je jako mala osim ako se ne misliš natezati s dostavom. A i uvijek te netko ucjenjuje, traze igru u pol cijene tjedan dana nakon izlaska...
Ne hvala, nikad više...
16 godina
Valjda jedino Gogi i ja smo na PS5 redditu 😂😂😂😂😂😂😂

0 0 hvala 0
5 mjeseci
Gogy7 kaže...

Upravo to kolega. Redovno kupujem polovne fizičke igre i prodajem igre za Switch koje odigram, a ne želim ih zadržati u kolekciji. U većini slučajeva dobijem isti iznos za koji sam ju i kupio polovnu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2025 10:17 (herc_vtc).
11 godina
Gogy7 kaže...
I to ovisi gdje živiš... Ako si iz malog grada, vjerojatnost prodaje je jako mala osim ako se ne misliš natezati s dostavom. A i uvijek te netko ucjenjuje, traze igru u pol cijene tjedan dana nakon izlaska...
Ne hvala, nikad više...

Tako je to kad posluješ sa ljudima,ima pacijenata i ok ljudi ali to je neminovno,meni naročito ne smeta jer na kraju uvijek prodam igru,iako sve teže  pošto sve manje ima ps5 sa diskom.Druga je stvar što me u zadnje vrijeme opće ne zanimaju obične igre nego psvr2,tu sam primoran uzimati digitalne verziju.Srećom ni one najnovije nisu većinom skuplje od 40 eura.

7 godina
Sony PlayStation 5

Ja sam isto imao svakakva iskustva sa prodajom igara na njuškalu, facebook marketu i slično. Od cjenkanja za doslovno 10kn do zahtjeva da im "ukratko prepričam priču"...Sada sam na full digital konzoli i ne pada mi više napamet baviti se preprodajom polovnih igara. 

1 0 hvala 1
17 godina
Sony PlayStation 5

isto tako

da sam u zg bi vjerovatno jos bio na fizikaliji pa se moze dilat relativno lako, ali ako nisi nije bas bajno

zadnjih par igri sta sam uzeo je cijena pala 20% dok sam je presao, i onda bi je trebao dati skoro u pol cijene da prodam

to se isplati samo HC igracima koji igru produ u kratkom roku i preprodaju dalje(tjedan dva)

ovako digitalija na popustima se kupuje

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 mjeseci
Sony PlayStation 5

Znači daš 10 eura više da dobiš kutiju sa kodom za digitalni download. 

Kul

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska

0 0 hvala 0
5 mjeseci
Vandit kaže...

Ja sam isto imao svakakva iskustva sa prodajom igara na njuškalu, facebook marketu i slično. Od cjenkanja za doslovno 10kn do zahtjeva da im "ukratko prepričam priču"...Sada sam na full digital konzoli i ne pada mi više napamet baviti se preprodajom polovnih igara. 

Kolega pa to je baš čar prodaje polovnih igara  Prodajem svoje polovne igre još od PS1, ali ovo sa "ukratko prepričam priču" još nisam doživio  . Sjećam se da mi jednom mama od jednog kupca došla vratiti Tony Hawk Pro Skater zbog previše krvi u igri (ono kad skater padne i razbije se).

14 godina
filip_medo kaže...

Kul

Pa to je već bilo na prvom Switchu. Zapravo bilo je još i gore jer si dobio kod koji reedemaš na svom accountu i onda tu igru ne možeš preprodati. Sada će takve igre dolaziti sa kodom koji je unutar cartridgea koji stavljaš u konzolu kao ostale fizičke igre i neće se vezati za tvoj account.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
herc_vtc kaže...
Vandit kaže...

Kolega pa to je baš čar prodaje polovnih igara  Prodajem svoje polovne igre još od PS1, ali ovo sa "ukratko prepričam priču" još nisam doživio  . Sjećam se da mi jednom mama od jednog kupca došla vratiti Tony Hawk Pro Skater zbog previše krvi u igri (ono kad skater padne i razbije se).

Mene je lik zvao kad sam prodavao poklon mob što se dijelio uz S22 Ultra ili tak nešt, da me pita po kojoj cijeni prodajem (pisalo je normalno u oglasu) i koliko me ljudi zvalo, jer i on isto prodaje takav mob i ne zna koju cijenu da stavi.

Bilo mi ga je neugodno otkantat i na kraju smo se napričali o mobitelima ko da se znamo 15 godina :-D

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
10 godina
Ja sam najugodnije iskustvo imao s kolegom Ursusom.
16 godina
Gogy7 kaže...

Također. A sad mi dijeli thumbsdowne.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
Bitanga kaže...
Gogy7 kaže...

To je njegov zli brat blizanac. 

7 mjeseci
antimadridista kaže...
filip_medo kaže...

Kul

Pa to je već bilo na prvom Switchu. Zapravo bilo je još i gore jer si dobio kod koji reedemaš na svom accountu i onda tu igru ne možeš preprodati. Sada će takve igre dolaziti sa kodom koji je unutar cartridgea koji stavljaš u konzolu kao ostale fizičke igre i neće se vezati za tvoj account.

Hmm, ovo je actually jako zanimljivo. U principu moći će se preprodati dalje. Najs

12 godina
Novi-stari PS igrač ovdje!
Nakon PS1 i sada već dalekih 30 godina 😵‍💫 od tada, na red došao PS5.
Gledam i čitam što se hvali, što treba isprobati; uzeo sam na ovim popustima RDR2, Battlefield V (jedinicu sam igrao na PC-u), Civ6, Mafia trilogiju, usput i PS+ pretplatu (GTA V, ovo, ono). 😄
Gledam sad, jel vrijedi uzeti Mortal Kombat 1?
Volio bih isprobati ono što je postojalo u vrijeme PS1 + ostalo što valja, al ono, pretežno opuštajuće i zanimljivo.
Ako tko ima kakvu preporuku/popis za igre, ili nešto bitno za znati u vezi samog PS5 - slobodno! Hvala!

3 0 hvala 0
14 godina
Bitanga kaže...
Gogy7 kaže...

Bitanga

hahahah ja ne mogu vjerovati kako te lik prati valjda se pali na tebe.

Prije je svima davao thumbsdowne sad samo tebi. LOL 

3 mjeseca
Sony PlayStation 5

Djelim palac dolje bitangi jer me omalovažavao, pokušavao me prikazat kao da sam neka nepismena budala itd. Usput hvala mu na tome.  Kad sam kupio sinu Playstation 5 naivno sam ovdje tražio pomoć i kolega bitanga je bio prvi koji je bacio kamen na mene umjesto da mi pomogne. Počelo je toliko sprdanje na moj račun da je to bilo toliko jadno i užasno da nisam ni pomislio da to mogu doživjeti na bug forumu. I to još od čovjeka od kojeg sam kupio igru djetetu. Pozdrav Gogy7 i ostali dobri ljudi.  ursus 

Usput u nijednom trenutku nisam pokušavao išta undercover što bi neki rekli. Ja sam ursus i to sam svaki put rekao. Dobio sam ban naravno jer su me toliko isprovocirali da sam skoro na hitnu išao. Dakle ja sam ursus i ne skrivam to niti ću. I palac dolje ćeš dobivat zauvjek bitanga dok god opet ne dobijem ban. Hvala 

Takođe igra nije bila jeftina nego sam ju platio toliko koliko smo se dogovorili. 

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2025 19:35 (Jazavac1980).

5 1 hvala 2
10 godina
Trenutno je super cijena za MK1.
Što se tice igara preporuka je PS Plus Extra jer ima hrpu igara, uz to velika preporuka za Astro bota, Spyro trilogy i Crash trilogy.
16 godina
Jazavac1980 kaže...

Djelim palac dolje bitangi jer me omalovažavao, pokušavao me prikazat kao da sam neka nepismena budala itd. Usput hvala mu na tome.  Kad sam kupio sinu Playstation 5 naivno sam ovdje tražio pomoć i kolega bitanga je bio prvi koji je bacio kamen na mene umjesto da mi pomogne. Počelo je toliko sprdanje na moj račun da je to bilo toliko jadno i užasno da nisam ni pomislio da to mogu doživjeti na bug forumu. I to još od čovjeka od kojeg sam kupio igru djetetu. Pozdrav Gogy7 i ostali dobri ljudi.  ursus 

Da, sjećam se, to je iz vremena kad si se zvao Mandragora i kad si svima dijelio thumbsdowne jer su ti govorili da problem s pucketanjem zvuka može biti problem i u Samsung TVu.

Uglavnom, doslovno si se tad posvađao sa svima nama, ali ama baš svima, koji smo ti davali ideje što da probaš, i krivio cijeli svijet za svoj problem, jer eto Samsung TV radi dobro, a nisi htio poslušati naše savjete i koju dijagnostiku da napraviš. Niti si htio reći koji to TV imaš. Osim da je NOVI Samsung TV.

Sve i dalje stoji crno na bijelo u povijesti poruka, može se vidjet, počinje na stranici 905, Mandragora.

I onda si još uvrijeđeno svima pisao "Hvala na informaciji", "Hvala na informaciji"...

Slobodno citiraj gdje sam te to "omalovažavao i pokušavao prikazati kao da si neka nepismena budala". I da sam ja prvi bacio kamen?

Pa među prvima sam ti pokušao pomoći, čak si mi i Hvala opalio! A na kraju sam te i zamolio da nam javiš što si otkrio i koji je bio problem. Nisi nikad to napravio jer si zaradio ban.

Nakon toga si postao Jazavac1980 i nisi mi odmah dijelio thumbsdowne, valjda si pokušavao ostati undercover, ali sada ideš opet all-in.

Zašto si takav ne razumijem, a vjerujem ni nitko drugi. I to još prema čovjeku koji ti je jeftino prodao igru djetetu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2025 19:01 (Bitanga).
7 mjeseci
Jazavac1980 kaže...

Usput u nijednom trenutku nisam pokušavao išta undercover što bi neki rekli. Ja sam ursus i to sam svaki put rekao. Dobio sam ban naravno jer su me toliko isprovocirali da sam skoro na hitnu išao. Dakle ja sam ursus i ne skrivam to niti ću. I palac dolje ćeš dobivat zauvjek bitanga dok god opet ne dobijem ban. Hvala 

Takođe igra nije bila jeftina nego sam ju platio toliko koliko smo se dogovorili. 

Hvala.

Nagađam/pretpostavljam da si jednako kao ja, vjerojatno i većina ljudi na ovoj temi ako ne i forumu prestar da te/vas dira o slici kakvu bilo tko stvori o tebi/vama online. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice