Dok Europska unija u strateškim planovima naglašava kako je budućnost u zelenom gospodarstvu i društvima koji će koncept održivosti promicati u svim aspektima života i poslovanja, na domaćem terenu zelene su inicijative dobile novu platformu – Green.hr. Kampanja s porukom Okreni novi list, najavila je lansiranje platforme koja će na jednom mjestu ponuditi relevantne informacije o zelenom načinu života.

Green.hr predstavlja sveobuhvatnu platformu, koja svoje djelovanje započinje online putem medijske platforme, a uskoro će se nastaviti nizom offline aktivnosti i projekata, koji za cilj imaju afirmaciju tema iz područja ekologije, održivosti te zelenih izbora bilo da je u pitanju odabir hrane, energenata, automobila, odjeće i kozmetike.

Radionice, edukacije i praktični primjeri pod vodstvom stručnjaka svim će zainteresiranima dati odgovore na brojna pitanja kao što su kako napraviti vrt na vlastitoj terasi, što izabrati – električni ili hibridni automobil, na koji način uštedjeti na računima za struju, kako reciklirati odjeću i brojne druge teme koje za cilj imaju poboljšati kvalitetu života u skladu s održivim principima.

Green.hr poziva sve inicijative, organizacije, tvrtke ili pojedince koji se bave temama zelenog gospodarstva i održivog poslovanja da se priključe sa svojim pričama, ekološkim akcijama, održivim proizvodima i uslugama jer Green.hr želi okupiti, podržati i promovirati lokalne proizvođače, inovatore, startup kompanije.

Podijeli:

 

Vezane objave