Zebra Systems je pokrenula platformu Zebra Marketplace, usmjerenu k upravljanju informatičkim tehnologijama u oblaku i usluga kibernetičke sigurnosti za upravljane pružatelje usluga (MSP) i druge IT isporučitelje. Cilj platforme je omogućiti jednostavan pristup SaaS uslugama kod partnera kod kojih značajno raste potražnja za uslugama u oblaku.

Postojećim i budućim partnerima, Zebra Systems nudi mogućnost brzog pokretanja vlastitih IT usluga – bez ugovora, bez obveza i bez čekanja

Platforma trenutno omogućuje aktiviranje sljedećih usluga:

  • Acronis Cyber ​​Cloud – platforma za pružatelje usluga pravljenja sigurnosnih kopija podataka i jednostavnom primjenom učinkovite kibernetičke zaštite.
  • Solarwinds MSP – sveobuhvatni, sigurni i jednostavni paketi za pružanje upravljanih usluga, uključujući i udaljenu administraciju, nadzor i sigurnost.
  • GFI Mail Security – SaaS rješenje u oblaku za sigurnost e-pošte koje blokira poruke s neželjenom poštom, zlonamjernim softverom ili pokušajem krađe identiteta.

“Oklijevanje u pristupu tehnologijama u oblaku i konceptu pružanja IT-a kao usluge definitivno postaje povijest zahvaljujući događanjima prošle godine”, rekao je Nebojša Stankić, regionalni menadžer Zebra Systemsa za Jugoistočnu Europu. “Interes kupaca za IT uslugama izrazito je porastao u odnosu na nabavku vlastite infrastrukture, a IT dobavljači moraju se brzo prilagoditi ovom trendu. Stoga smo odlučili fokusirati portfelj naših proizvoda u oblaku na jedno mjesto, kako bi naši partneri, ali i svi zainteresirani za pružanje usluga mogli odabrati platformu za mala i srednja poduzeća koja točno odgovara njihovim potrebama.”

Zebra Marketplace postojećim i potencijalnim partnerima nudi priliku da brzo pokrenu vlastite IT usluge – bez ugovora, obaveza ili čekanja. Proizvodi se mogu isprobati besplatno u razdoblju od 30 dana. Opcije aktivacije i besplatne probe dostupne su na web odredištu: https://www.zebra.cz/marketplace-en/.

Nebojša Stankić, Zebra Systems

O kompaniji ZEBRA SYSTEMS

Zebra Systems s.r.o., sa sjedištem u Ostravi u Češkoj, distributer je s dodanom vrijednošću u području IT sigurnosti i zaštite podataka na češkom i slovačkom tržištu već više od 25 godina. Osim prodaje proizvoda, tvrtka pruža i visokokvalitetne usluge podrške i obuke. Zebra Systems je distributer kompanija Acronis, GFI Software, SolarWinds MSP i Parallels za Češku, Slovačku i Jugoistočnu Europu.

Podijeli:

 

Vezane objave