Natječaj za najbolji startup Bjelovar startup 2018. za inovativnu i jedinstvenu poduzetničku ideju nudi nagradu od 100.000 kuna. Za sve koji se prijave važan će biti opis i vizija projekta. Ocjenjivat će se, među ostalim, originalnost, postojanje konkurencije, brzina realizacije, kao i utjecaj na lokalno gospodarstvo. Najbolje ideje ocjenjivat će povjerenstvo: Vladimir Ferdelji (HUM-Croma), Saša Cvetojević (Crane), Hrvoje Prpić (Crane), Davorin Štetner (Crane), Tajana Kesić Šapić (HGK), Danijela Sokolić (Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci), Zrinka Puharić (Veleučilište u Bjelovaru), Vedran Vujčić (Zagrebačka Banka), Igor Topljak (Erste & Steiermarkische bank), Esad Čolaković (HUM-Croma).

Uz glavnu nagradu od 100.000 kuna Hrvatsko udruženje menadžera (HUM-Croma), osigurat će i stipendiju za pohađanje Croma EDUcare mini MBA programa, čija je vrijednost 22.500 kuna. Također, za tri startupa koji budu u završnici natječaja HUM-Croma i Poslovni anđeli – Crane osigurat će besplatno mentoriranje u prvoj godini poslovanja.

Natječaj traje od 1. ožujka do 1. travnja 2018., a svi zainteresirani se mogu prijaviti putem ispunjenih obrazaca, koje mogu pronaći na internetskim stranicama Grada Bjelovara, te ih poslati direktorici Tehnološkog parka Bjelovar Ivani Jurković Piščević na adresu: direktor@tpbj.hr.

„Na natječaj se mogu javiti građani iz cijele Hrvatske, ali središte tvrtke mora biti u Gradu Bjelovaru“, rekao je gradonačelnik Bjelovara na predstavljanju natječaja Dario Hrebak.

Podijeli:

Vezane objave