Xerox je na tržište uveo 29 pisača i višefunkcijskih uređaja s omogućenom tehnologijom ConnectKey s jednostavnim i sigurnim mobilnim mogućnostima, mogućnostima tehnologije oblaka i pristupom značajkama i aplikacijama za poboljšanje produktivnosti.

Novi portfelj ConnectKey pretvara tradicionalne uređaje za ispis u pametne, povezane pomoćnike na radnom mjestu koji zadovoljavaju rastuće potrebe tvrtki. Personaliziran tijek rada, pristup oblaku jednim dodirom i višeslojne sigurnosne značajke novo su ispisivanje, kopiranje i faksiranje.

Obitelj proizvoda uključuje različite veličine, brzine i mogućnosti kako bi odgovarala potrebama malih i srednje velikih poduzeća kao i  velikih tvrtki s dosljednim korisničkim iskustvom u cijelom portfelju.

„Proces obavljanja posla premjestio se s radne površine u vaš džep. Vrlo je osoban i izgradili smo portfelj pravih pomoćnika na radnom mjestu, čvrsto povezanih s okruženjem mobilne tehnologije i tehnologije oblaka koje omogućuje ovaj razvoj“, rekao je glavni izvršni direktor tvrtke Xerox Jeff Jacobson.

Novi proizvodi bit će poznati kao serije Xerox VersaLink i Xerox AltaLink. Uređaji VersaLink osmišljeni su za male radne skupine i raspodijeljene timove, a čine ih 19 pisača i višefunkcijskih pisača (MFP-ova). Serija AltaLink sastoji se od 10 MFP-ova osmišljenih za veće radne skupine ili za potrebe ispisa velikih količina.

29 uređaja Xerox AltaLink i Xerox VersaLink bit će dostupno diljem svijeta u drugom tromjesečju.

Podijeli:

 

Vezane objave