Megatrend poslovna rješenja nastavljaju s organizacijom besplatnih korisnih webinara za korisnike profesionalnih i stručnih alata i rješenja čiji je Megatrend distributer. U utorak 15.12. u 14 h očekuje vas webinar IBM Cognos Analytics – Exploration koji će održati BI konzultant Ivan Šemeš. Dva dana nakon toga, učetvrtak 17.12. u 14 h očekuje vas webinar Automatizirano strojno učenje – alati H2O driverless i IBM Watson Studio/Auto AI. Navedeni webinar održat će podatkovni znanstvenici Lucija Jusup i Lovre Pešut.

IBM Cognos Analytics – Exploration

Utorak, 15.12. u 14 h

Exploration je alat koji koristi napredne AI funkcionalnosti kako bi nam na temelju pripremljenog seta podataka dao uvid u informacije koje nisu na prvi pogled primjetljive.
Pridružite nam se na webinaru i otkrijete kako iskoristiti Exploration alat za otkrivanje skrivenih tajni u vašim podatcima.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Prijava

Automatizirano strojno učenje – alati H2O driverless i IBM Watson Studio/Auto AI

Četvrtak, 17.12. u 14 h

AutoML, odnosno automatizirani machine learning omogućava kako stručnjacima tako i manje tehnički potkovanim korisnicima automatiziranu izradu modela strojnog učenja. U ovom webinaru predstavit ćemo vam neke od najnovijih tehnologija u području AutoML-a. Pri tome ćemo se fokusirati na H2O Driverless te IBM-ov Watson Studio/AutoAI. Obradit ćemo najvažnije karakteristike oba alata počevši od učitavanja i procesuiranja podataka, preko vizualizacije podataka pa sve do izrade modela strojnog učenja. Na kraju ćemo dati kratku analizu i usporedbu oba alata.

Prijava

Podijeli:

 

 

Vezane objave