Megatrend poslovna rješenja nastavljaju sa svojom serijom besplatnih webinara. Sljedeći webinar održat će se 26. svibnja 2020. s početkom u 14 sati, atema je Integracija web scraping procesa u IBM Watson platformu. Web scraping odnosi se na automatiziranu ekstrakciju specifičnog sadržaja s web stranica te uvijek dolazi u paru s web crawlingom – automatiziranim sustavnim pretraživanjem web prostora. Važnost ovog područja leži u vrijednosti informacija koje se danas mogu pronaći na Internetu. Više informacija i bolje informacije od iznimne su važnosti za donošenje boljih poslovnih odluka.

Megatrendov data scientist Domagoj Marić u sklopu ovog webinara pokrit će osnovne koncepte, procese i najbolje prakse izvođenja web scrapinga i web crawlinga, najpopularnije alate za web scraping u Pythonu, te kako ih integrirati u alat IBM Watson Studio za korištenje u daljnjim procesima strojnog učenja.

Kao što smo već spomenuli, sudjelovanje je besplatno, a webinar će se održati putem Zoom platforme. Prijaviti se možete OVDJE.

Podijeli:

 

Vezane objave