Epson je predstavio je seriju kompaktnih i višenamjenskih 3LCD laserskih projektora s visokim brojem lumena, dizajniranih da zadovolje potrebe industrije atrakcija za posjetitelje, poduzeća, visokog obrazovanja i tržišta signalizacije.

Nova serija EB-PU1000 nadovezuje se na Epsonovu seriju EB-L1070U i uključuje modele u varijantama od 6.000, 7.000, 8.500 i 10.000 lumena koji nude WUXGA rezoluciju s 4K poboljšanjem, HDR i napredne funkcije postavljanja.

Serija EB-PU1000 podržava postojeću Epsonovu paletu motoriziranih objektiva i pruža dodatne mogućnosti kao što je novi ELPEC01 modul eksterne kamere. Ta kamera koristi ugrađenu funkciju obrade podataka kako bi se omogućilo spajanje bez upotrebe računala, što znači da može spojiti dva projektora od 10.000 lumena i udvostručiti osvijetljenost na 20.000 lumena, bez potrebe za vanjskim računalnim softverom.

Ostale funkcije kao što su pomoć pri spajanju, pomoć pri postavljanju i kalibracija slike podržane su softverom Epson Projector Professional Tool. Modeli iz najviše klase također imaju SDI ulaz i izlaz kako bi dodatno umanjili složenost instalacije uz podršku za lanac daisy.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Novi EB-PU2010 sadrži 10.000 lumena bijele boje i Colour Light Output (CLO) u kompaktnom i laganom kućištu. Taj projektor je 27% manji u usporedbi sa svojim prethodnikom.

Novi asortiman EB-PU1000 uključuje Near Field Communication (NFC) funkcionalnost za jednostavnije postavljanje više projektora odjednom, olakšavajući dijagnostiku i instalaciju. NFC tehnologija omogućava komunikaciju između projektora i pametnih uređaja, čak i kada je projektor isključen, pomoću Epsonovog Projector Config Tool softvera. Početne postavke mogu unaprijed biti podešene u skladištu prije isporuke kako bi se skratilo vrijeme potrebno za podešavanja prilikom postavljanja više projektora.

Epson isporučuje svaki projektor kao „samo tijelo“ što kupcu daje mogućnost izgradnje svojeg pravog rješenja za projekciju, nudeći rješenja projekcije velike osvijetljenosti.

Podijeli:

 

 

Vezane objave