Include je postavio 17 svojih pametnih klupa Steora na 12 lokacija u Zagrebu, a početkom tjedna nadmašili su ranije zadani cilj od 400.000 eura postavljen u sklopu Funderbeam kampanje koja traje sve do 28. ožujka.

Steore su pametne klupe nove generacije koje koriste solarnu energiju kako bi pružile konkretna rješenja za rastuće urbane probleme. Svi građani, kao i investitori mogu vidjeti i isprobati sveukupno 17 klupa na 12 lokacija u Zagrebu, među kojima su i Bundek, Britanski trg, Jarun, studentski domovi “Cvjetno naselje” i “Stjepan Radić”, te Trešnjevački trg. Proizvodnja energije je u potpunosti iz solarnih modula, omogućeno je žično i bežično punjenje uređaja, besplatni pristup Internetu, noćno svjetlo i hlađenje sjedala u ljetnim danima. Kupcima klupa također je omogućen i pristup platformi putem koje imaju uvid u rad svojih klupa, lokaciju, alarme i očitanja sa senzora poput kvalitete zraka ili broja korisnika, te daljinska nadogradnja sustava.

Ivan Mrvoš, 21-godišnji inovator i osnivač tvrtke Include, s prikupljenim iznosom investicija od 410.000 eura koji i dalje raste, uspio je prijeći ranije zadani cilj od 400.000 eura. Include se nalazi među najuspješnijim tvrtkama na inovativnoj Funderbeam platformi za investiranje i trgovanje udjelima startupa.

Podijeli:

 

Vezane objave