Godinu i pol nakon što je A1 Hrvatska u Zagrebu otvorila prvu virtualnu poslovnicu na domaćem i regionalnom telekom tržištu, u Splitu je počeo s radom drugi A1 virtualni shop. Posjet poslovnici preko video veze s bilo koje lokacije, razgovor s djelatnicima uz gotovo isti doživljaj kao u fizičkoj poslovnici, jednostavna i brza kupovina, pokazali su se kao najbolje rješenje i odgovor na nove navike kupaca u doba pandemije koronavirusa.

Zagrebački A1 virtualni shop u 2020. ostvario je 100 tisuća poziva korisnika. Rast prometa je kontinuiran, a korisnici se kroz njega podjednako interesiraju za fiksne i mobilne usluge. Sve to potvrđuje promijenjene navike korisnika, stoga je A1 Hrvatska otvorila još jednu virtualnu poslovnicu.

Inovativnim konceptom osigurana je dostupnost A1 poslovnica u cijeloj Hrvatskoj, virtualno uz doživljaj korisnika kao u fizičkoj poslovnici. Naime, A1 virtualni shopovi rade od ponedjeljka do subote u terminu od 8 do 21 i korisnici im mogu pristupiti s bilo koje lokacije. Za interakciju u virtualnoj poslovnici, korisniku su potrebni računalo ili tablet  i mobilni uređaj odnosno telefon. Nakon što ostave svoj broj na www.a1.hr/liveshop nazvat će ih djelatnik virtualnog shopa. Na zaslonu svog uređaja mogu vidjeti sve što ih zanima u vezi uređaja ili usluga kao da su u fizičkoj poslovnici, a sam razgovor se realizira mobitelom ili telefonom. Platforma objedinjuje live video, slanje poruka u stvarnom vremenu, glasovnu komunikaciju i chatbot funkcionalnosti u jednu uslugu čineći komunikaciju bržom, neposrednijom i interaktivnom. Korisnik tako dobiva personalizirano i poboljšano iskustvo.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

“Ovom smo uslugom na domaće tržište donijeli novo iskustvo kupnje i to u pravo vrijeme. Pozitivne povratne informacije korisnika i kontinuitet povećanja kontakta i prometa A1 virtualnog shopa potvrdili su promijenjene navike korisnika koji su se transformirali te očekuju ponudu proizvoda i usluga kroz digitalne kanale. Stoga je logičan, sljedeći korak bio otvaranje još jedne virtualne poslovnice kako bismo i dalje podržali najbolje korisničko iskustvo“, objasnila je rukovoditeljica maloprodajne mreže i direktne prodaje A1 Hrvatska  Ivana Klobučić.

Podijeli:

 

 

Vezane objave