2020. godinu obilježili su rad od doma, otkazivanje konferencija, događanja i edukacija. Ipak, u „novom normalnom“ treba nastaviti s poslovnim aktivnostima i održavati redovnu komunikaciju sa zaposlenicima koji rade na udaljenim lokacijama, s klijentima i s ciljnom publikom općenito.

Kad ne ide drugačije – ide virtualno. Organizacija događanja kompleksan je posao i u virtualnom svijetu. Ne znate koju platformu koristiti? Ne želite plaćati skupe godišnje licence za aplikacije koje tek povremeno koristite? Nemate dovoljno resursa za cjelokupnu pripremu događanja?  Bilo da želite svijetu predstaviti novi proizvod, održati kvartalni sastanak sa zaposlenicima, edukaciju, webinar, ili vašu godišnju konferenciju – nudimo rješenje za organizaciju kvalitetnih i interaktivnih događanja na kojima će vaši klijenti ili zaposlenici uživati.

Organizacija virtualnih događanja od A do Z.

Zaboravite pripremu i slanje pozivnica, kreiranje registracijskih lista, uputa za sudionike i predavače, follow up. Zaboravite i dosadna virtualna događanja s pasivnom publikom. Fokusirajte se na poslovne ciljeve događanja, agendu i poruke koje želite prenijeti sudionicima događanja.

Organizacijske i tehničke detalje događanja prepustite stručnom timu iz agencije Krik studio koja će odraditi sav posao za vas. Kreirat će vizualni identitet koji će vaše događanje učiniti prepoznatljivim, poruke koje uvijek stignu do ciljane publike i web stranicu sa svim informacijama bitnim sudionicima.

Događanje će se održati putem Cisco Webex Event platforma koja će pružiti sudionicima nezaboravno virtualno iskustvo. Pridružiti se mogu jednim klikom, bez preuzimanja aplikacije, s bilo koje lokacije. Q&A paneli, sobe za razgovore, live chat, dedicirane ankete i live glasovanje osigurat će njihov aktivan angažman. Napredna analitika vama će s druge strane pružiti točne informacije o aktivnosti svakog pojedinog sudionika. Događanje je moguće u potpunosti brendirati tako da vaši sponzori neće ostati zakinuti za vidljivost.

Jedino što trebate je prepustiti posao timu koji će ga odraditi umjesto vas! Sve detalje pronađite na stranici.

Podijeli:

 

Vezane objave