Inovativno i sigurnosno poboljšano rješenje za SMS plaćanje karata u gradskom prijevozu u Vipnetovoj ponudi je od početka lipnja, a pojedini operatori javnog gradskog prijevoza već su pokazali interes. 

Direktor ICT odjela poslovnih rješenja u Vipnetu Alen Gojčeta predstavio je jučer na međunarodnoj konferenciji Major cities of Europe u Zagrebu, Vipnetovo novo i poboljšano rješenje za SMS plaćanje karata u javnom prijevozu mPrijevoz, u kojemu je nizom inovacija riješen poznati problem sigurnosti i prijevara prilikom kupnje karte.

Nova usluga mPrijevoz je digitalna inovacija koja objedinjuje suvremene digitalne tehnologije, mobilne platforme te robusne pozadinske sustave u računalnom oblaku. Niz procedura i tehnoloških rješenja, osiguravaju zaštitu od prijevara te istovremeno omogućuju iznimno korisničko iskustvo putnicima gradskog transporta.

Mislav Galler, glavni direktor za segment poslovnih korisnika u Vipnetu, izjavio je tom prigodom: „Iznimno smo ponosni na novu uslugu mPrijevoz koju vidimo kao priliku za iskorak na međunarodno tržište te kao platformu za daljnje širenje usluga dodane vrijednosti u gradskom transportu, ali i izvan njega. Uvjereni smo da će ovaj razvoj i ugrađene inovacije odagnati strah od prijevara kod prijevoznika te omogućiti novo digitalno iskustvo građanima koji se koriste gradskim prijevozom.“

 

Podijeli:

 

Vezane objave