Globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i kontinuiranih rješenja Vertiv predstavio je Vertiv Liebert APM2, novo energetski učinkovito i skalabilno rješenje napajanja u sklopu svojeg proizvodnog portfelja neprekidnih sustava napajanja (UPS, uninterruptible power supply). Liebert APM2 je kompatibilan s litij-ionskim (Li-ion) i VRLA baterijama, a odlikuje ga kompaktan dizajn koji može podržati rad od 30kW do 600kW u jednoj jedinici. Nadalje, Liebert APM2 donosi uštedu energije u usporedbi s alternativnim manje efikasnim rješenjima, a može djelovati paralelno s do četiri odgovarajuće jedinice za dodatni kapacitet ili redundanciju. Isto tako, Liebert APM2 je CE certificiran UPS sustav dostupan u verziji od 400V u regijama Europe, Bliskog Istoka i Afrike te Latinske Amerike i Azije, uključujući Indiju i Kinu.

Kako bi se zadovoljile sve veće energetske potrebe za rad edge computing aplikacija, uz preduvjet da je moguće djelovati unutar ograničenog prostora tipičnog za ovakve lokacije, Liebert APM2 omogućava veću energetsku snagu u manjem otisku u usporedbi sa rješenjima sličnog kapaciteta, gdje Liebert APM2 zahtjeva do 45% manje radnog prostora naspram svojeg UPS prethodnika – Vertiv Liebert APM. Liebert APM2 moguće je postaviti u in-row, in-room, against-the-wall ili back-to-back konfiguracijama za što veću fleksibilnost tijekom aplikacije.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Liebert APM2 djeluje energetski efikasno u svim svojim načinima rada, s do 97,5% u načinu rada dvostruke konverzije, do 98,8% efikasnosti u Dynamic online načinu rada koji crpi snagu putem premosne linije te koristi inverter za uravnoteženi izlaz kao i aktivan filtar, te do 99% u ekološkom načinu rada koji koristi prednost stabilnih ulaznih uvjeta mreže kako bi iskoristio premosnu liniju. Svi moduli su automatizirani s obzirom na korisničke preferencije. Isto tako, inteligentna značajka za paralelan rad

Liebert APM2 modela omogućava rasterećenje rada kroz više modula, kao i kroz više jedinica. To daje jedinicama uravnoteženo vrijeme rada ciklirajući jedinice te donosi automatsku promjenu rada u slučaju kvara neke od jedinica za veću dostupnost sustava. Inteligentni paralelan rad može također doprinijeti i energetskoj efikasnosti.

Modularna arhitektura Libert APM2 modela omogućava lagan pristup prednjim komponentama za zamjenu, dok se posebni blokovi komponenti mogu lako promijeniti i optimizirani su za manji MTTR (mean time to repair) od 30 minuta. Dodatno, kupcima je dostupan i Vertiv Life Services program za daljinsko nadgledanje i dijagnostiku opreme, kao i izvještavanje o performansama UPS-a.

 

 

Vezane objave