Viktor Petik, član Uprave Vertiv Croatia

Svjetski lider i vodeći dobavljač na području telekom i IT infrastrukture tvrtka Vertiv u svojem novom prostoru predstavila dosadašnje poslovne rezultate te budeće planove razvoja i novih investicija u Hrvatskoj i regiji. Ta globalna tvrtka u Hrvatskoj je pod imenom Vertiv Croatia prisutna od 2017. godine, zapošljava više od 200 stručnjaka. Vertiv Croatia je ujedno i prodajno servisni centar za 20 zemalja, proizvodni centar za EMEA regiju te Vertiv svjetski centar na polju dizajniranja podatkovnih centara. Zahvaljujući ekspertizi, inovacijama i kreativnosti domaćih stručnjaka, kompanija Vertiv Croatia bilježi brz napredak i razvoj, a u protekloj godini zabilježila je prihode od 350 milijuna kuna.

Rezultate poslovanje i nadolazeće poslovne aktivnosti predstavili su Vlasta Brozović, Igor Grdić i Viktor Petik, članovi Uprave Vertiv Croatia, te Giordano Albertazzi, predsjednik Vertiva za Europu, Bliski Istok i Afriku (EMEA).

Vertiv na globalnoj razini surađuje s velikim kompanijama, kao što su Alibaba, China Mobile, Ericsson, Siemens, Telefonica, Verizon, Vodafone.

Podijeli:

 

Vezane objave