Tvrtka Veracomp Adriatics objavila je kako je svojem portfelju priključila još jednu novu distribuciju – Pure Storage. Pure Storage predstavlja jako pojačanje unutar njuhovog portfelja tehnologija podatkovnih centara. Gartner već 5 godina uzastopno pozicionira Pure Storage kao lidera u svim kvadrantima vezanim za primarni storage i all-flash array (AFA) rješenja gdje se Pure Storage pozicionira najdalje kada su u pitanju kompletnost vizije i egzekucija.

Pure Storage nudi vodeća all-flash storage rješenja u IT industriji koja uvijek omogućuju maksimalne performanse, efikasnost i jednostavno korištenje, a svojim tehnološkim inovacijama i jedinstvenim poslovnim modelom se značajno odmiče od svih ostalih storage rješenja na tržištu. Kao pionir i ključni igrač na tržištu AFA rješenja, Pure Storage mijenja dosadašnju percepciju rada s pohranom podataka zadržavajući fokus na smanjenju rizika, optimiziranju troškova i konstantnom poboljšanju perfrormansi.

Pristup podacima u realnom vremenu

Portfelj Pure Storage rješenja omogućuje SaaS kompanijama, cloud pružateljima usluga, enterprise kompanijama i javnom sektoru pristup podacima u realnom vremenu kako bi ubrzali produkciju od kritičnog značaja, modernu analitiku podataka i DevOPs u multi-cloud okruženjima.

Kao jedna od najbrže rastućih IT enterprise kompanija u povijesti, Pure Storage svojim korisnicima omogućava brzu adaptaciju na sve nadolazeće tehnologije nove generacije uključujući umjetnu inteligenciju i strojno učenje, čime se maksimizira vrijednost podataka. Korisnici Pure Storagea među najzadovoljnijima su u IT svijetu, što potvrđuje visoka ocjena korisničkog zadovoljstva prema Satmetrix NPS benchmark-ovima, što je odraz kompanijinog posvećenog fokusiranja na izgradnji storage rješenja na temelju uspjeha korisnika i svrstava se među prvih jedan posto revidiranih Satmetrixovih rezultata u potrošačkim i poslovnim tvrtkama.

Podijeli:

 

Vezane objave