CrowdStrike Holdings Inc i Veracomp d.o.o. sklopili su ugovor o distribuciji CrowdStrike sigurnosnih rješenja namijenjenih zaštiti podataka i IT sistema tvrtki. Veracomp će kroz ovaj ugovor na području Republike Hrvatske i ostalih zemalja koje pokriva ponuditi rješenja tvrtke CrowdStrike Holdings Inc. namijenjena zaštiti tvrtki od modernih prijetnji.

Tvrtka CrowdStrike iznenadila je tržište proteklih par godina s inovativnim pristupom na području klijentske i poslužiteljske zaštite, što je prošle godine okrunjeno nagradama vodećih tržištnih analitičara (npr. Gartner EDR MQ u kojem je proglašena za predvodnika ili primjerice Forrester Wave for EDR).

S obzirom na strategiju tvrtke Veracomp da u ponudi svojim partnerima osigura nagrađivana rješenja vodećih proizvođača, dodatak inovativnog rješenja tvrtke Crowdstrike prirodan je idući korak. Po čemu inovativnog? CrowdStrike Falcon platforma bazirana je isključivo na cloud sustavu, ne zahtijeva instalaciju hardvera ili softverskih menadžment komponenti već samo agenata koji komuniciraju sa Falcon globalnom platformom za trenutačnu zaštitu od postojećih i novih prijetnji.

Veracomp stoji na raspolaganju za dodatne informacije, a možete ih kontaktirati na crowdstrike@veracompadria.com ili prodaja@veracompadria.com za više detalja!

Podijeli:

 

Vezane objave