Nextsense d.o.o. i Veracomp d.o.o. sklopili su ugovor o distribuciji Nextsense rješenja namijenjenih digitalnom potpisivanju, timestamping-u i osiguravanju e-dostave dokumenata

Tvrtka Veracomp će kroz ovaj ugovor u cijeloj Adriatik regiji ponuditi rješenja tvrtke Nextsense d.o.o., među ostalim namijenjenima digitalnom potpisivanju dokumenata uz iznimnu jednostavnost te dokazati da digitalni potpis ne mora značiti i digitalnu frustraciju.

Proizvodi tvrtke Nextsense omogućuju korisnicima postizanje digitalne transformacije poslovanja kroz upotrebu digitalnog potpisa, sukladnog s EIDAS regulativom. Nextsense bazira portfelj svojih rješenja na načelima pojednostavljenja, uklanjanja nepotrebne papirologije i ubrzavanju procesa rada, istovremeno zadržavajući visoku razinu kvalitete korisničkog iskustva.

Nextsense ponuda dijeli se sljedeće segmente od kojih svaka komponenta može funkcionirati i kao samostalna cjelina:

  • Nextsense Web Browser Signing Extension
  • Nextsense Signing Server
  • Nextsense Remote Signing
  • Nextsense Time Stamp Authority solution
  • Nextsense Signing Portal
  • Nextsense Single Sign On
  • Nextsense eDelivery

Iza navedenih rješenja stoje godine iskustva i razvoja te praktična primjena u različitim sektorima, poput telekoma, bankarskog i državnog. Tvrtka Nextsense osnovana je 2001. godine u Skopju, u Makedoniji, sa specijalizacijama u radu s različitim IT tvrtkama orijentiranim na dokumente (Microsoft, Adobe, GFI).

„Zašto baš tvrtka Nextsense s obzirom da se nudi niz rješenja za digitalni potpis na tržištu? Ukoliko koristite više od jednog internet bankarstva i sustava za potpisivanje transakcija jasno vam je da postojeća rješenja ne ispunjavaju očekivanja današnjeg poslovanja. Koliko vam vremena i podverzija Jave treba da stvar proradi? S druge strane, potrebe za digitalnim potpisom i vremenskom oznakom (timestamping) dokumenata nisu nikad bile veće. U tom kontektstu, naša uloga distributera s dodanom vrijednošću znači da želimo ponuditi tržištu rješenja navedenih problema kroz inovativne i moderne tehnologije, poput onih koje tvrtka Nextsense donosi na tržište”, rekao je Aleksandar Stančin, član uprave tvrtke Veracomp.

Više informacija o ovom dijelu Nextsense ponude možete pronaći ovdje: https://www.nextsense.com/signing-suite.nspx

Veracomp je osnovan 1991. u Poljskoj i jedan je od najvećih Value Added Distributera u CEE regiji. Rješenja tvrtke Nextsense krajnjim će korisnicima u Adriatic regiji biti ponuđena kroz prodajnu mrežu partnera tvrtke Veracomp d.o.o.

U ponudi Veracompa Adriatics nalaze se rješenja za sigurnost, mrežu, telekomunikacije i podatkovni centar. Kao distributer s dodanom vrijednošću (tzv. VAD) Veracomp nudi pretprodajnu i tehničku podršku, edukaciju i savjetovanje za partnere uključujući napredne usluge logistike, poslovnu i marketinšku podršku.

Podijeli:

Vezane objave