Veracomp grupa proširuje opseg svojih aktivnosti. Dana 1. travnja započela je distribucija u Mađarskoj – jednom od ključnih tržišta srednjoistočne Europe.

Mađarska je bila posljednje mjesto na karti Veracompova geografskog razvoja u ovom dijelu Europe, u kojem tvrtka nije bila prisutna. Sada se pridružuje drugim međunarodnim podružnicama koje sačinjavaju Veracomp grupu.

„Mađarska je jedno od najvažnijih tržišta informacijske i komunikacijske tehnologije u srednjoistočnoj Europi. Ponosni smo što se možemo proširiti na to tržište uz pomoć vrlo iskusnih i stručnih ljudi”, rekao je Adam Rudowski, glavni direktor Veracomp grupe. „Od samog početka nudimo visoku razinu stručnosti u pretprodaji i postprodaji. Naši partneri također će se moći osloniti na naše regionalno znanje u smislu poslovnih savjeta, studija slučaja i tehničke podrške. Ove godine razvit ćemo portfelj prodavatelja iz područja sigurnosti, objedinjene komunikacije, umrežavanja i pohrane. Veracomp u regiji pruža više od 150 marki namijenjenih tržištu malih i srednjih poduzeća, velikih poduzeća i telekomunikacija, a većina njih bit će uskoro u našoj ponudi”, dodao je Rudowski.

Veracomp u Mađarsku dovodi vrhunske IT brendove

Pokretanje poslovanja u Mađarskoj omogućit će Veracompu da poslovnim partnerima ponudi pristup naprednim rješenjima kibernetičke sigurnosti koja pozitivno ocjenjuju i korisnici i nezavisni stručnjaci poput Gartnera. Ponuda uključuje distribuciju proizvoda tvrtki kao što su Gigamon, Infoblox, Proofpoint, Tenable, Sophos, F-Secure, Kaspersky i Clearswift. One jamče visoku razinu IT sigurnosti, uključujući zaštitu od DNS napada, gubitka podataka te uvid u analizu mreže i prometa. Već u travnju integratori sustava također će moći iskoristiti rješenja za primarnu pohranu podataka koja osigurava globalni predvodnik u ovom segmentu – PureStorage.

Kao i u drugim podružnicama, Veracomp grupa neće graditi svoju prednost samo na svojoj ponudi proizvoda, nego i na tehničkoj i poslovnoj podršci, kao i stručnom znanju.

„Naši poslovni partneri u Mađarskoj moći će računati na punu predanost Veracompova tima. Pružit ćemo im potrebno tehničko znanje i stručne savjete. Na raspolaganju će im biti stručno osoblje s dugogodišnjim iskustvom u području sigurnosnih rješenja”, napomenuo je Tamas Forjan, glavni direktor društva Veracomp Kft.

Podijeli:

 

Vezane objave