Veracomp d.o.o. i Palo Alto Networks sklopili su ugovor o distribuciji Palo Alto Networks sigurnosnih rješenja namijenjenih zaštiti podataka i IT sistema tvrtki

Veracomp je potpisao ugovor o distribuciji s tvrtkom Palo Alto. Veracomp će kroz ovaj ugovor na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Albanije i Kosova ponuditi rješenja tvrtke Palo Alto Networks namijenjena zaštiti tvrtki od modernih prijetnji te pojačati izgradnju NextWave Palo Alto Networks partnerske mreže.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Strategija tvrtke Veracomp je biti partner od povjerenja za naše kupce, specijalist za distribuciju  rješenja koja najbolje odgovaraju modernim sigurnosnim izazovima. Rješenja tvrtke Palo Alto Networks, globalnog predvodnika na području kibernetičke sigurnosti, bitna su novost u našem distribucijskom porfelju čime Veracomp dodatno pojačava svoju poziciju predvodnika specijaliziranog distributera za ICT sigurnosna rješenja. Rješenja tvrtke Palo Alto Networks krajnjim će korisnicima u Adriatic regiji biti ponuđena kroz prodajnu mrežu partnera tvrtke Veracomp d.o.o.

„Palo Alto Networks sa zadovoljstvom prima Veracomp u našu distribucijsku obitelj. Veracomp je tržišni lider u Adriatic regiji i moći će iskoristiti snagu Exclusive Grupe za daljnje proširenje svoje pozicije. Na tim područjima nastavljamo s rastom i veselimo se onome što će Veracomp donijeti u smislu širine, poznavanja tržišta, odnosa i, naravno, njihovog entuzijazma i energije. Smatramo da je ovo pravo vrijeme za uključivanje distributera koji pokriva Adriatic regiju i radujemo se novom partnerstvu ” Claudette Atkinson, direktorica distribucije za EMEA, Palo Alto Networks

“Veracomp d.o.o. od svog osnutka 2001. godine djeluje kao specijalist za područje ICT sigurnosti te se ključni dio našeg distribucijskog portfelja bavi tom temom i povezanim izazovima. U 2021. godini su ransomware i druge cyber prijetnje u porastu a s time su povezani i napadi na VPN/udaljene točke pristupa. Prirodno je potražiti adekvatan odgovor. Dodavanje tvrtke Palo Alto Networks u naš distribucijski portfelj korak je u smjeru kojim želimo poboljšati stanje sigurnosti u regiji te ponuditi rješenja na koja se tvrtke mogu osloniti s povjerenjem.” kaže Aleksandar Stančin, član uprave tvrtke Veracomp d.o.o.

Više o Palo Alto Networks rješenjima možete saznati posjetom službenim stranicama www.paloaltonetworks.com

 

Podijeli:

 

 

Vezane objave