Veracomp je postao distributer za Commvault za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju i Srbiju i tako ojačao i proširio svoj portfelj Data centar usluga koji se odnosi na upravljanje podacima. Veracomp je ovom distribucijom dobio pojačanje u svojoj ponudi i time dobio na kvaliteti pružanja usluge svojim partnerima odnosno korisnicima.

Partneri će ovom Veracomp distribucijom moći ponuditi najrobusnije rješenja za upravljanje podacima na tržištu budući da je Commvault već devet puta za redom proglašen vodećim poduzećem u Gartnerovoj procjeni tržišta u području sigurnosnog kopiranja i oporavka podataka.

O Commvaultu

Commvault je vodeći globalni isporučitelj sustava koji jamče spremnost podataka i klijentima omogućuju inteligentno upravljanje podacima zahvaljujući rješenjima za pohranu, zaštitu, optimizaciju i rukovanje podacima. Commvaultova softverska rješenja automatiziraju ponavljajuće IT zadatke koji klijentima otežavaju upravljanje podacima – pružajući neprocjenjive uvide u njihovo poslovanje. Commvaultova rješenja rade u oblaku i on-premise okruženjima i pritom primjenjuju digitalne alate i postupke koji su prethodno uspostavljeni. Poduzeća i organizacije mogu pristupiti Commvaultovom softveru, rješenjima i uslugama putem globalnog ekosustava pouzdanih partnera. Commvault zapošljava više od 2300 visokokvalificiranih stručnjaka na tržištima širom svijeta, njegovim se dionicama trguje na NASDAQ-u (CVLT), a sjedište mu je u Tinton Fallsu, New Jerseyju u Sjedinjenim Američkim Državama. 

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Gartner

Commvault (NASDAQ: CVLT), priznati globalni proizvođač poslovnog softvera iz područja upravljanja podacima u oblaku i on-premise okruženjima, pozicioniran je kao lider u Gartnerovom kvadrantu za rješenja za sigurnosno kopiranje i oporavak namijenjena podatkovnim centrima. Gartner je ocijenio Commvault prema cjelovitosti njegove vizije i sposobnosti njenog postizanja i izvršenja.

Commvault je devet puta za redom proglašen vodećim poduzećem u Gartnerovoj procjeni tržišta u području sigurnosnog kopiranja i oporavka podataka.

Pored navedenog uspjeha, Commvault Complete™ Backup & Recovery dobio je najviše bodova u svim slučajevima uporabe – fizičkim, virtualnim i javnim okruženjima u oblaku – u Gartnerovom izvješću Critical Capabilities for Backup and Recovery Solutions2 s ocjenom 4,15 od 5 za slučaj uporabe u javnom oblaku.

Uz najrobusniji portfelj rješenja za upravljanje podacima na tržištu, Commvault Complete Backup & Recovery podržava najveći broj raznovrsnih aplikacija, baza podataka, javnih oblaka, operacijskih sustava i hipervizora, NAS-ova i primarnih spremišta podataka od svih dobavljača koje je Gartner uzeo u razmatranje.

Prema Gartneru, Commvault također štiti više instanci VM-a u javnom oblaku od bilo kojeg drugog dobavljača koji je sudjelovao u izvješću Magic Quadrant. Ovo je vodstvo presudno jer se klijenti na svom putovanju u oblaku oslanjaju na Commvault za zaštitu svojih radnih opterećenja.

Za sve tvrtke čije se poslovanje temelji na podacima, brz i inteligentan oporavak tih podataka od presudne je važnosti. Bez obzira radi li se o ransomwareu ili nekom drugom napadu, Commvaultova inteligentna rješenja za upravljanje podacima jedina omogućuju da tvrtke zaštitite svoju organizaciju putem samo jedne konzole. Neponovljiva fleksibilnost u premještanju i korištenju podataka gdje god i kad god vam zatrebaju znači da ste u svakom trenutku spremni na oporavak od katastrofe.

O Veracompu

Veracomp je osnovan 1991. u Poljskoj i jedan je od najvećih Value Added Distributera u CEE regiji.

U ponudi Veracompa Adriatics nalaze se rješenja za sigurnost, mrežu, telekomunikacije i podatkovni centar. Kao distributer s dodanom vrijednošću (tzv. VAD) nudi pretprodajnu i tehničku podršku, edukaciju i savjetovanje za partnere uključujući usluge logistike, poslovnu i marketinšku podršku.

Kontakt email: commvault@veracompadria.com

Podijeli:

 

 

Vezane objave