Veracomp d.o.o. postao je službeni distributer tvrtke Tenable Network Security, proizvođača jednog od prvih sustava za provjeru ranjivosti – Nessus.

Proizvodi tvrtke Tenable Network Security namijenjeni su otkrivanju rizika i ranjivosti sustava. Osiguravaju korisnicima neprekidnu vidljivost i kontekst aktivnosti, bilo unutar mreže ili prema izloženim resursima. Korištenjem Tenable proizvoda tvrtke mogu prioritizirati zaštitu i otkrivanje prijetnji te smanjiti svoju izloženost riziku. Ovo je posebice bitno za tvrtke iz financijskog ili državnog sektora koje su danas pod velikim pritiskom sigurnosne ili pravne regulative.

Tenable Network Security ponuda se dijeli na segment procjene ranjivosti (vulnerability scanning), analizu ranjivosti (vulnerability analytics) i neprekidno praćenje (continuous monitoring).

Aleksandar Stančin, Član uprave, Veracomp d.o.o.: “S Nessusom sam se susreo prvi put 1999. g., dok je IT sigurnost za mene predstavljala neobavezujući hobi. Skokom 17 godina kasnije, u 2016. godinu, ostvarujemo kontakt s tvrtkom Tenable, rezultat čega je bio dogovor o suradnji i potpisivanje ugovora o distribuciji, uz nezaobilazno prisjećanje studentskog doba. Iz perspektive našeg portfelja sigurnosnih proizvoda, ovo je dobrodošao djelić slagalice koji nas dovodi korak bliže široj slici – zaokruženoj paleti sigurnosnih rješenja koja međusobno surađuju i omogućuju tvrtkama zaštitu podataka na najvišoj razini. Ukoliko još niste probali Nessus, a osobno mislim da ne postoji nitko unutar IT zajednice tko se bavi sigurnošću a da nije čuo za isti, predlažem da ga isprobate bez ikakvih obaveza.”

Veracomp je osnovan 1991. u Poljskoj i jedan je od najvećih Value Added Distributera u CEE regiji.

Rješenja tvrtke Tenable Network Security će krajnjim korisnicima u Adriatic regiji biti ponuđena kroz prodajnu mrežu partnera tvrtke Veracomp d.o.o.

U ponudi Veracompa Adriatics nalaze se rješenja za sigurnost, mrežu, telekomunikacije i podatkovni centar. Kao distributer s dodanom vrijednošću (tzv. VAD) nudi pretprodajnu i tehničku podršku, edukaciju i savjetovanje za partnere uključujući napredne usluge logistike, poslovnu i marketinšku podršku.

Podijeli:

 

Vezane objave