veeam_3

Veeam Software, inovativni pružatelj rješenja za stalnu dostupnost (Availability for the Always-On Enterprise), objavio je da se pridružio Hewlett Packard Enterprise (HPE) Complete programu. Tako su Veeamova rješenja sada dio HPE-ovog cjenika i korisnici mogu kupiti cjelovita HPE-ova i Veeamova rješenja direktno od HPE-a i njegovih distributera. Korisnicima će to donijeti prednosti  Veeamovog vodećeg rješenja za dostupnost, i omogućiti im kontinuitet poslovanja 24.7.365, u današnjem vremenu u kojem prednjači cloud.

Nakon što se Veeam pridružio HPE-ovom Complete programu, korisnici će imati prednosti: Kupovina na jednom mjestu — kupnju cjelovitog HPE-ovog i Veeamovog rješenja jednom narudžbom HPE-ovog proizvoda; Provjereno rješenje — sigurnost u HPE-ovu interoperabilnost s Veeamom, da upotpunjuje HPE-ova rješenja za pohranu i servere.

Kao dio HPE Complete programa, korisnici će moći kupiti Veeam Availability Suite, Veeam Backup & Replication, kao i Veeam Backup Essentials Enterprise i Enterprise Plus izdanja, za VMware vSphere i Microsoft Hyper-V okruženja.

Veeamova rješenja za kontinuitet u poslovanju sada su integrirana s rješenjima HPE 3PAR StoreServ i HPE StoreVirtual Storage, optimiziranim za flash memoriju, kao i s HPE StoreOnce Systems za zaštitu podataka, pa tako pružaju neusporedivu dostupnost podataka i aplikacija. Naime, korisnici mogu iskoristiti prednosti snapshotova iz pohrane i vodeće mogućnosti oporavka kako bi smanjili gubitak podataka i vrijeme ispada. I to tijekom implementacije sveobuhvatne strategije za backup podataka, oporavak i ‘disaster recovery’, koja integrira njihove softverske komponente za primarnu pohranu, zaštitnu pohranu i za dostupnost podataka. Rezultat je maksimalno brz ponovni početak rada svih aplikacija, znatno brži oporavak pojedinačnih segmenata i onih na VM-ovima, povećana učinkovitost IT-a, odnosno ostvaruju svoj krajnji cilj – stalnu dostupnost (Availability for the Always-On Enterprise).

„Nepovratno se promijenio način na koji se korisnici odnose prema podacima i aplikacijama, a s obzirom da organizacije tragaju za agilnijim modelom poslovanja, proizvođači softvera isto moraju napredovati,“ ističe Patrick Osborne, viši direktor za marketing i upravljanje proizvodima u HPE-ovom odjelu za pohranu. „HPE jest, i oduvijek je bio, predan u omogućavanju najboljih proizvoda svojim korisnicima, a spajanjem našeg portfelja za pohranu i servere s Veeamovim Availability proizvodima, korisnicima omogućavamo razvijanje cjelovitih rješenja koja će unaprijediti njihovo poslovanje, poboljšati pouzdanost i značajno smanjiti troškove i složenost.“

Podijeli:

Vezane objave