Veeam Software, pružatelj rješenja za stalnu dostupnost (Availability for the Always-On Enterprise), je najavio program Veeam FREE Cloud Services kao svoju novu inicijativu vrijednu 200 milijuna dolara. Naime, svi korisnici Veeamovih rješenja za sigurnosno kopiranje i oporavak ‘on-premise’ mogu od te softverske tvrtke ili njezinih partnera zatražiti besplatan backup u oblaku i Disaster Recovery as a Service (DRaaS), vrijedan do tisuću dolara.

Veeamov je FREE Cloud Sevice program, osim što korisnicima pomaže prihvatiti prednosti DRaaS-a, osmišljen da pomogne tradicionalnim prodavačima da prošire svoju ponudu, nakon što su tržištem zavladale usluge utemeljene na oblaku. Naime, Veeam spaja prodavače s VCSP partnerima, pomažući im da pokrenu poslovanje vezano za cloud i tako ostvare veće stalne mjesečne prihode.

„Veeam nastavlja razvijati najnaprednije cloud integracije za svoje korisnike“, kaže Ian McClarty, predsjednik tvrtke phoenixNAP. „Predstavljanje Veeamovog FREE Cloud Services programa uzbudljiv je korak prema stalnoj dostupnosti i to za široke mase. Iznimno nam je drago što Veeam nudi takvu odličnu ponudu svakom od svojih korisnika kako bi im pomogao da ostanu dostupni 24.7.365.“

Ponuda je vremenski ograničena i dostupna je za sve korisnike rješenja Veeam Availability Suite, Veeam Backup & Replication i Veeam Backup Essentials koji imaju aktivne ugovore. Veeamov FREE Cloud Services program prvo će biti dostupan u Sjevernoj Americi, a u sljedećih nekoliko mjeseci proširit će se na EMEA, LATAM i ANZ regije. Za više informacija posjetite https://go.veeam.com/promo-free-cloud-services .

Otvorene su registracije za VeeamON 2017, globalnu konferenciju Premier Hybrid Cloud Availability Event, koja će se održati od 16. do 18. svibnja 2017. godine u New Orleansu, u SAD-u, a glavni govornici bit će Mark Russinovich, direktor tehnologije u Microsoft Azure i Sanjay Poonen, glavni operativni direktor u VMware.

 

 

Podijeli:

Vezane objave