Vipme korisnici od sada mogu odabrati jednu od četiri nove tarife, a velika novost je uvođenje šest jedinstvenih snack dodatnih opcija.

Korisnicima je na raspolaganju uključenje dodatnih snack opcija megabajta te minuta&SMS-ova već od 3 kune.

Usto, Vipnetove nove prepaid tarife za mlade pod nazivom – Za Ziv, Za Snap, Za Chill i Za Zen, dolaze bez naknade za uspostavu poziva.

Jednokratne snack opcije fleksibilan su i povoljan način nadoplate računa pa tako primjerice za iznos od samo 3 kune korisnik dobiva 200 MB podatkovnog prometa, za 7 kuna dobiva se 500 MB dodatnog podatkovnog prometa, dok nadoplata od 10 kuna donosi dodatnih 1 GB na računu.

Snack opcije dolaze i s dodatnim minutama i SMS porukama. Tako će kupovinom snacka od 5 kuna korisnik dobiti dodatnih 20 minuta i SMS-ova, 8 kuna osigurat će 50 minuta i SMS-ova dok će uplatom od 10 kn korisniku biti na raspolaganju čak 100 minuta i SMS poruka.

Jednokratne snack opcije mogu se aktivirati više puta mjesečno, ovisno o potrebi, a traju do kraja isteka tarife. Korisnici će svoju željenu opciju moći aktivirati putem SMS-a, web stranice, aplikacije Moj Vip, ali i putem jedinstvenog Instagram snack aparata. Posjetom Instagram profilu koji predstavlja određenu snack opciju korisnik može brzo i jednostavno kupiti željenu dodatnu opciju, ali i naručiti besplatnu SIM karticu.

Podijeli:

 

Vezane objave