U Zagrebu će se treći puta po redu okupiti ljudi iz ICT industrije na JumpIT forumu, 28. i 29. rujna ove godine, u kongresnom centru Antunović.

JumpIT Forum vraća se u Zagreb, nakon pauze koja je uslijedila radi pandemije uzrokovane korona virusom. No, upravo je poslovanje u tim novim i “nenormalnim” uvjetima izazvalo brojne promjene u organizacijama. Oni koji su se najbrže snašli i prilagodili se, danas bilježe velike poslovne uspjehe. Upravo zato, radni naslov ovogodišnje konferencije je PROJECTS REINVENTED.  Ove godine, primjerima iz prakse, JUMP IT želi sudionicima predstaviti stvarna iskustva kroz koje su Hrvatske tvrtke prolazile tijekom proteklih godinu i pol dana, njihove izazove i rješenja, dakako sa fokusom na vođenje projekata.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Tijekom dva dana, kroz 16 predavanja i dvije panel-diskusije, cilj je doći do odgovora na  pitanja kao što su kakvo je stanje na tržištu ICT i digitalnih usluga danas u Hrvatskoj, što je poslovni „outlook“ za IT, telekomunikacijski i bankovni/financijski sektor u narednih 12-18 mjesec, kako smo vodili projekte u uvjetima globalne covid19 pandemije i što smo iz toga naučili itd. Kao i na dosadašnjim našim konferencijama okupit ćemo Vodeće ljude i brojne profesionalce iz informacijsko-komunikacijske (ICT), bankovno-financijske i telekomunikacijske industrije u Republici Hrvatskoj, kao i predstavnike medija, konzultante te predstavnike javne uprave.

Konferencija počinje keynote predavanjem „Stanje na tržištu ICT i e-usluga u Hrvatskoj: Korak bliže „pametnom društvu“ i odmah se nastavlja Panelom poslovnih lidera Hrvatske, ultra aktualne tematike, pod nazivom „Hrvatska nakon korone – gdje smo danas, a gdje ćemo biti kroz 12 mjeseci?“.

Sudionici panela su: Dražen Lučić, nezavisni stručnjak; Dražen Oreščanin, Poslovna inteligencija; Nikola Dujmović, predsjednik uprave, SPAN; Hrvoje Benčić, direktor digitalnih servisa i operacija, Ericsson Nikola Tesla te Aron Paulić, direktor IT medija Bug i Mreža.

Moderatori panela biti će Iva Šulentić i komunikacijski stručnjak Domagoj Vidas s dugogodišnjim iskustvom rada s brojnim domaćim i stranim IT i ICT tvrtkama. Program konferencije nastavlja se strukovnim „case-study“ prezentacijama.

Drugi dan foruma, 29.09., započinje panelom voditelja PMO, pod nazivom: „Projekti jučer, danas, sutra – best practice i lessons learned tijekom godinu dana i pol projekata pod koronom“, a u nastavku programa opet slijede strukovne prezentacije.

JumpIT Forum će se održati u Zagrebu 28. i 29. rujna, u klasičnom onsite formatu, u hotelu Antunović.

PRILIKA! Iskoristite promotivni kod MREZA10 i osigurajte si 10% popusta na cijenu kotizacije.

Podijeli:

 

 

Vezane objave