Schneider Electric je objavio proširenje trofaznog besprekidnog napajanja (UPS) Galaxy VS za vanjske baterije s 20-150 kW 400V novim 120 i 150 kW UPS-ovima.

Veća snaga omogućuje visokoučinkovitim modularnim trofaznim UPS-ovima Galaxy VS jednostavnima za upotrebu da zaštite širi raspon ključne infrastrukture i edge računalnih aplikacija.

Galaxy VS je EcoStruxure Ready, zadovoljava zahtjeve edge računarstva i malih podatkovnih centara u kojima su prostor i pristup ograničeni i dragocjeni. Zahvaljujući 99% učinkovitosti i opcijskim litij-ionskim baterijama dvostruko dužeg trajanja, ukupni troškovi posjedovanja Galaxy VS-a bez premca su u industriji.

„Prateći porast potražnje za većom snagom i učinkovitošću ključne infrastrukture i edge aplikacija, Galaxy VS, svojim proširenim rasponom snage, sada još bolje zadovoljava potrebe klijenata i tržišta,“ izjavio je potpredsjednik sektora za trofazno poslovanje u Schneider Electricu Christopher Thompson te dodao: „Kompaktan i modularan dizajn Galaxy VS-a, koji tolerira greške, skraćuje vrijeme puštanja u pogon i omogućuje postizanje redundacije na manjem prostoru nego tradicionalni UPS-ovi, štedeći tako korisnikovo vrijeme, energiju i novac.“

Podijeli:

 

Vezane objave