Dell Technologies uvodi sljedeću generaciju computinga sa svojim najsnažnijim i najsigurnijim portfeljem servera Dell EMC PowerEdge. S novim serverima, Dell Technologies nastavlja put prema autonomnoj infrastrukturi, kako bi ponudio veću IT učinkovitost, integrirao umjetnu ilnetligenciju (artificial intelligence AI) te riješio najsuvremenije zahtjeve IT-a. Pri tome se najviše ističu najnoviji moćni Dell PowerEdge XE8545 i R750xa serveri te napredni PowerEdge R6515 i R750 serveri.

Dell Technologies nastavlja unaprjeđivati najprodavaniji svjetski portfelj servera, koji pruža potrebnu snagu za stjecanje uvida i djelovanje na sve podatke u realnom vremenu gdje god se nalazili, od središnjih podatkovnih centara pa sve do javnih cloudova i edge lokacija. Nanovo osmišljeni s 17 novih PowerEdge servera i ojačani s 1.100 patenata prijavljenih u SAD-u ili u vlasništvu tvrtke Dell, novi serveri pružaju svoje najviše performanse dosad.

Autonomni computing omogućuje kupcima da u budućnosti u potpunosti realiziraju infrastrukturu, koja je samo-raspoređena, samoosigurana i samoupravljiva. Sada PowerEdge serveri i upravljanje sustavima u prosjeku mogu pružiti uštede vremena do 85% i eliminirati desetke koraka automatizacijom.

Optimizirajući najnovije tehnologije AMD-a, novi PowerEdge serveri kupcima isporučuju računalnu snagu potrebnu za najkritičnije radno opterećenje i aplikacije.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

PowerEdge serveri sada imaju PCIe Gen 4.0, što udvostručuje performanse protoka u odnosu na prethodnu generaciju. Uz to, imaju i do šest akceleratora po serveru, a sve u svrhu podrške najzahtjevnijim radnim opterećenjima s najviše podataka. Te tehnologije, zajedno s PowerEdge autonomnom inteligencijom, novu generaciju čine najviše AI usmjerenim PowerEdge portfeljem do sad, omogućujući organizacijama da predvide i brže odgovore na njihove potrebe.

Podijeli:

 

 

Vezane objave