ELEKS, implementator softverskih rješenja, u srijedu, 24. kolovoza 2022. otvorio je svoj novi ured u Hrvatskoj. Novi centar za realizaciju projekata u Splitu osnažit će regionalnu prisutnost i pojačati partnerstvo s novim klijentima u jugoistočnoj Europi. U skladu sa strateškim planovima globalnog širenja, ELEKSov tim će se proširiti sa novim talentiranim hrvatskim stručnjacima.

ELEKS je globalna tvrtka za razvoj softvera koja posjeduje 17 ureda u 13 zemalja i 3 kontinenta – uključujući Ukrajinu, Poljsku, Njemačku, Estoniju, Veliku Britaniju, SAD, Kanadu i Ujedinjene Arapske Emirate.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

“Uzbuđeni smo što ćemo našim iskustvom i stručnim znanjem doprinijeti kvaliteti razvoja softvera te također i zadovoljiti rastuću potražnju za razvojem softvera i digitalne transformacije u regiji. Veselimo se biti dijelom lokalne IT zajednice gdje ćemo zasigurno sudjelovati u njenoj izgradnji “, izjavio je Marko Modrušan, voditelj hrvatske podružnice.

Marko Modrušan, voditelj hrvatske podružnice ELEKS-a


“Odluka o  proširenju u Hrvatskoj bio je logičan potez u našoj strategiji poslovnog rasta”, rekao je Andriy Krupa, predsjednik uprave. “Planiramo dodatno proširiti naš tim i razvijati ICT rješenja, profesionalne usluge, potporu klijetima te povećati mogućnosti pružanja usluga trenutnim i budućim tržištima”, dodao je Andriy Krupa.
U stalnoj smo potrazi za talentiranim specijalistima softwarea radi još većeg rasta našeg tima u Hrvatskoj. Pridružite nam se: https://careers.eleks.com/

O ELEKSU

ELEKS je jedna od TOP 100 globalnih outsourcing tvrtki koja već više od 30 godina pruža usluge ICT rješenja i savjetovanja. Naš globalni tim sastoji se od više od 2 000 specijalista koji pokrivaju tržišne niše od specifičnog razvoja softwarea za potrebe klijenta po mjeri do dizajna  proizvoda i savjetovanja o tehnologiji, čime postaje odličan partner mnogim vodećim svjetskim tvrtkama, malim i srednjim tvrtkama kao i tehnološkim startup-ovima.

 

Podijeli:

 

 

Vezane objave