Na ovogodišnjem izdanju CABSAT-a, koji se održao od 12. do 14. ožujka 2019. godine u Dubai World Trade Centru, Odašiljači i veze zajedno su s partnerima Video Green Printom (VgP), vodeća konzultantska i marketinška tvrtka u Velikoj Britaniji; i Meratechom (Media Era Technology) predstavili OVM Technology Alliance, nove vrste upravljenih usluga u emitiranju i isporuci i video prijenosu digitalnih video sadržaja za EMEA (Europe, Midle East and Azia) regiju.

Tijekom konferencije predstavljeno je nekoliko usluga iz raznih područja poput Teleporta, OTT-a i Playouta te NOC kao prepoznatljiva usluga dodane vrijednosti iz perspektive kupca.

OIV kao dugogodišnji pružatelj usluga odašiljanja i multimedije u Hrvatskoj, VgP (Video Green Print) kao vodeća konzultantska i marketinška tvrtka u Velikoj Britaniji i tehnološka tvrtka Meratech (Media Era Technology Velika Britanija) udružili su iskustvo, resurse, stručnost i inovacije s misijom razvoja i isporuke novih vrsta usluga u emitiranju i video prijenosu.

Podijeli:

 

Vezane objave