Veracomp organizira besplatni webinar na kojem imate priliku saznati sve o Thales CipherTrust platformi. Znate li gdje se sve nalaze osjetljivi podaci vaše tvrtke i kako ih kriptirati? Saznajte na webinaru koji će se održati u četvrtak 1. travnja 2021. s početko u 10 h.

Prijavite se na ovom linku.

Koristite razna rješenja za enkripciju ili to treće strane traže od vas? Boli vas glava od pomisli na kriptiranje? Zaboravite na zasebne silose, disruptivne prekide rada uslijed gubitka ključeva i rješenja koja podržavaju samo manji dio vaših potreba. Smanjite TCO vezan za sigurnost, a bitnije od svega osigurajte svoje kripto ključeve i najosjetljivije podatke iz jedne točke u sustavu, bez dodatnih skrivenih troškova i komplikacija.

  • CipherTrust Data Security Platforma pronalazi i klasificira strukturirane i nestrukturirane podatke, u cloud okruženjima, big data ili tradicionalnim storage rješenjima. Jedna točka vidljivosti kroz sve sustave omogućuje bolje razumijevanje konteksta u slučaju ugroze te brže donošenje odluka.
  • CipherTrust Enterprise Key Manager nudi robusna rješenja za upravljanje kripto ključevima neovisno o tehnologijama koje koristite. Pojednostavljuje administraciju kako bi osigurao da su ključevi sigurni i uvijek provizionirani samo servisima ovlaštenima za kriptiranje. CipherTrust rješenja za upravljanje ključevima podržavaju razne use caseove, uključujući: CipherTrust Cloud Key Manager, TDE Key Management i CipherTrust KMIP server. Osigurajte zaštitu najosjetljivijih podatka neovisno o lokaciji na kojoj se nalaze bilo kroz BYOK ili BYOE koncept.

Sve komponente platoforme mogu se koristiti zasebno ili u kombinaciji koja najbolje odgovara potrebama organizacije. Naglasak webinara će biti na use caseovima, a na samom kraju ćemo pokazati demo.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Predavači:

  • Marko Bobinac, Pre-Sales Manager, CEE, Cloud Protection & Licensing, Thales
  • Kostas Charalampopoulos, Senior Sales Engineer Cloud Protection & Licensing, Thales

Prijavite se na ovom linku.

Podijeli:

 

 

Vezane objave