Telenet je odabrao Ericssona za svog pružatelja usluge 5G radio pristupne mreže (RAN) u Belgiju. Kao dio njihovog proširenog partnerstva, Telenet će koristiti Ericssonovo tehnološko vodstvo za modernizaciju njihove postojeće mreže, kao i postavljanje ključne 5G povezanosti.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Ugovor uključuje potpunu modernizaciju postojećeg Telenetovog RAN-a (2G / 3G / 4G) s Ericssonovim radio sustavom i rješenjima te uvođenje 5G tehnologije u cijeloj zemlji.

Kupci Teleneta dobit će od tehnologija čiji će puni potencijal biti predstavljen uvođenjem 5G, poput AR, VR i IoT aplikacija.

Prema izvještaju Analysys Mason iz 2021. godine koji istražuje troškove i koristi 5G zemljopisnog pokrića u Europi, postoji potencijalna korist od 250 milijardi eura za europski BDP kroz potpuno uvođenje 5G.

Ericsson isporučuje 5G RAN tehnologiju koja uključuje i svoj Massive MIMO portfelj koji nudi širok spektar antenski integriranih radio stanica za maksimalno 5G iskustvo i kapacitet, kako u urbanim tako i u ruralnim okruženjima. Ericsson je nedavno ojačao svoj Massive MIMO portfelj vodećim laganim i energetski učinkovitim proizvodima koji omogućuju fokusiranje 5G signala na pojedinačne prijemne uređaje kako bi se povećala pokrivenost i kapacitet.

Ericsson je objavio da do sada ima 132 komercijalna 5G ugovora i ugovora s jedinstvenim operaterima, od čega je 76 javno objavljenih 5G ugovora, uključujući 79 5G mreža na četiri kontinenta.

Podijeli:

 

 

Vezane objave