Telemach Hrvatska spreman je korisnicima ponuditi pristup prvoj hrvatskoj 10 Giga optičkoj mreži, uz tri paketa koja kombiniraju superbrzi internet i fiksnu telefoniju. Telemach u sljedećih pet godina svojom 10 Giga optičkom mrežom planira pokriti trećinu Hrvatske, odnosno više od 500.000 kućanstava. Telemach će zahvaljujući podršci matične kompanije United Grupe uložiti 100 milijuna eura u izgradnju 10 Giga optičke mreže u Hrvatskoj. United Grupa obvezala se na investiranje do 230 milijuna eura u Hrvatsku u sljedećih pet godina, za proširenje optičke mreže koja omogućuje 10 gigabita u sekundi i u infrastrukturu mobilne 5G mreže.

Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Telemacha Hrvatska

Svi korisnici Telemacha mogu birati između triju paketa optičkog interneta s brzinama od 300 Mb/s, 1 Gb/s i 2 Gb/s. Početni paket Telemacha Hrvatska čak je do deset puta brži od prosječne brzine interneta u zemlji, koja iznosi 30 do 40 Mb/s.
Optička mreža kompanije Telemach Hrvatska dostupna je za oko 7.000 domova na području Novog Zagreba, a do kraja godine bit će omogućen pristup više od 70.000 kućanstava.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Podijeli:

 

 

Vezane objave