The FlashStack Data Center rješenje konvergentne infrastrukture (Converged Infrastructure – CI), koje je proizvod simbioze dva globalna lidera na području informacijskih tehnologija, Pure Storage i Cisco Systems predstavili su stručnjaci Storm grupe 27. ožujka u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu.

Storm Computers je Pure Storage i Cisco partner koji kroz inovativna rješenja svojim korisnicima omogućuje transformaciju poslovanja sa značajnim porastom performansi i učinkovitosti uz manje troškove.

Svojim tehnološkim inovacijama i poslovnim modelom Pure Storage je postigao velik odmak od bilo kojeg dosadašnjeg rješenja pohrane te se pozicionirao kao globalni lider na tom području prema Gartneru, IDC-u i drugim neovisnim ustanovama koje se bave analizama tržišta.

All-flash-array (AFA) tržište u posljednje dvije godine značajno napredovalo a najveća razlika u dobavljačima očituje se u njihovim dugoročnim strategijama, načinom na koji prate zadovoljstvo korisnika te kako se nose s tehnološkim osvježenjima, navodi IDC.

Pure Storage FlashArray nudi jednostavnije, učinkovitije i fleksibilnije rješenje za infrastrukturu oblaka i aplikacije bogate podacima kao što su umjetna inteligencija, strojno učenje i velika analiza podataka. Svojim tehnološkim inovacijama i poslovnim modelom Pure Storage je postigao velik odmak od bilo kojeg dosadašnjeg rješenja pohrane.

Tijekom predstavljanja prikazani su live demo rješenja namijenjenog potrebama korisnika različitih profila.

Podijeli: