Datalab Hrvatska, najveći proizvođač poslovnog softvera u jugoistočnoj Europi, 9. svibnja u zagrebačkom hotelu Sheraton organizirao je svoju godišnju konferenciju Pantheon Day 2019.

Na konferenciji su tradicionalno podjeljena iskustva o procesu digitalizacije u Hrvatskoj, raspravljalo se o strategijama digitalizacije poslovanja te su predstavljeni uspješne prakse digitalizacije prema profilima i vrstama tvrtki uz Pantheon alate i funkcionalnosti.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Konferencija je nakon uvodnog obraćanja direktora Datalaba Hrvatska Gorana Težaka započelo panelom o digitalizaciji u Hrvatskoj koji je moderirao Aron Paulić iz izdavačke kuće Bug d.o.o., a sudionici panela bili su: voditeljica Službe za digitalno gospodarstvo u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta Maja Radišić Žuvanić, potpredsjednik HR IT udruženja pri HGK Tomislav Bronzin, ekonomski analitičar  Damir Novotny, IT analitičar Omnia Consulta Boris Žitnik te Goran Težak.

“Digitalna transformacija znači nadogradnju postojećih informacija i tehnologija te poslovnih procesa u cilju optimizacije i povećanja poslovne učinkovitosti te profita. Ona nije samo sredstvo za poboljšanje konkurentnosti i poslovnih rezultata, već apsolutni imperativ svakome tko namjerava opstati na tržištu“, istakao je Težak dodavši kako je u Hrvatskoj 16 aktivnih Datalab partnera, od kojih 5 ima premium status, te da stručni konzultanti Pantheon  partnerske zajednice čine najveću mrežu IT podrške u Hrvatskoj, a dijelom su regionalne Pantheon podrške.

CEO Datalab d.d. Moreno Rodman oredstavio je sudionicima konferencije korporativnu strategiju Datalaba.

U poslijepodnevnom dijelu konferencije održan je niz radionica na kojima će stručnjaci Datalabovog odjela podrške zajedno s Datalab Hrvatska partnerima prikazati nove funkcionalnosti svih modula Pantheon ERP-a.

Pantheon  je suvremeni poslovno-informacijski sustav za vođenje, upravljanje i razvoj poduzeća. Kroz ERP Pantheon podržani su svi poslovni procesi za svakodnevno poslovanje korisnika, kao što su back-office poslovanje, vezano za robno-materijalno te financijsko poslovanje – zaprimanje robe, međuskladišno poslovanje, računovodstvo i financije, obračun PDV-a, putni nalozi, kadrovska evidencija, obračun plaća te jednostavna i složena proizvodnja. Poslovni sustav Pantheon sadrži i Business Intelligence modul, tako da je moguće kreirati i menadžerske izvještaje, analize i sl.

Pantheon je ERP otvorenog sustava koji radi na MS SQL bazi te je moguće spajanje drugih poslovnih sustava s Pantheon ERP-om kao centralnim sustavom poslovanja.

Podijeli:

 

 

Vezane objave