Što je startup? Postoji više definicija tog pojma. Najjednostavnije rečeno, startup je mlada tvrtka koja se tek počinje razvijati i obično uključuje inovacije, nudeći novi koncept ili nešto što nije široko dostupno. Pod pojmom startupa u širem smislu smatra bilo koja poslovna ideja koja se može pretvoriti u tvrtku, a kojoj se tržište uglavnom nalazi na internetu i koja se u vrlo kratkom vremenskom periodu može razviti.

Mladi ljudi koji imaju poslovnu ideju i žele raditi na njenoj realizaciji imaju priliku to napraviti po četvrti put u Sparku.

Spark će im kao i u tri ranije generacije osigurati korištenje prostora i opreme, mentorsku pomoć pri realizaciji ideje te pomoć prilikom izlaska na tržište s gotovim proizvodom, uključujući pristup mogućim izvorima financiranja i suradnju s investitorima.

„Pokažite hrabrost i prijavite se na startup program u kojem vas očekuju domaći i inozemni stručnjaci iz različitih sektora koji će vam pomoći ući u poslovni svijet“, pozivaju mlade sposlovnim idejama iz Sparka navodeći zainteresiranima neke od mogućih tema za ideju: digitalni sport, internet stvari u industriji, trgovini, sigurnosti, financijama ili edukaciji, digitalna trgovina, digitalno zdravlje i fitness, mobilne aplikacije…

„Ukoliko smatrate da svojim znanjem i vještinama možete doprinijeti jednom od timova u Sparku, i dalje se možete prijaviti, dakle nije nužno imati vlastitu ideju. Forma za prijavu je jednostavna“, ističu iz Sparka navodeći link za onnline prijavi ispunite prijavu.

Prije izbora četvrte generacije startupa Spark organizira Dan otvorenih vrata u utorak, 14. ožujka od 15 do 17 sati. Zainteresiranima će za sva pitanja na raspolaganju biti sedam mentora.

Podijeli:

Vezane objave