Život i posao pomalo se prilagođavaju režimu novoj normalnosti, no poslovni krajolici se istodobno nastavljaju intenzivno mijenjati. Tijekom izolacije došlo je do ubrzane digitalizacije i mnoge tvrtke su na tržište plasirale nova aplikativna rješenja, a kako bi smanjile vrijeme potrebno da svojim uslugama dođu do korisnika, okrenule su se upotrebi novih tehnologija.

Usvajanjem agile razvojnih principa te novih pristupa i tehnologija kao što su primjerice mikroservisi, kontejneri i kubernetes, IT okruženja postaju sve kompleksnija i dinamičnija. Tradicionalni alati za nadgledanje i optimizaciju bez naprednih AI mogućnosti više nisu dovoljni kako bi odgovorili na izazove čestih promjena uzrokovanih potrebama poslovanja.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Dynatrace je jedina sveobuhvatna platforma koja pruža potpuni pregled IT sustava bez obzira radi li se o lokalnom podatkovnom centru, cloud ili hibridnom okruženju.

Span organizira webinar pod nazivom How to ensure digital services availability with Dynatrace in the New Normal?

Cilj webinara je upoznati sudionike s naprednim mogućnostima Dynatrace alata te pokazati kako uspješno odgovoriti na nove izazove osiguravajući stabilnost i dostupnost digitalnih usluga.

Spanov webinar How to ensure digital services availability with Dynatrace in the New Normal? uključivat će i demonstraciju Dynatraceove automatizirane platforme za nadgledanje i organizaciju digitalnih usluga, pa će oni koji budu pratili webinar iz prve ruke moći svjedočiti jednostavnosti i brzini implementacije tog alata, kao i iskustvima stvarnih korisnika prilikom korištenja Dynatrace rješenja.

Webinar će se održati 4. lipnja u 10 sati, predavači će izlagati na engleskom jeziku, a prijaviti se možete na linku. Očekivano trajanje webinara je 45 minuta.

Podijeli:

 

 

Vezane objave