Život i posao pomalo se prilagođavaju režimu novoj normalnosti, no poslovni krajolici se istodobno nastavljaju intenzivno mijenjati. Tijekom izolacije došlo je do ubrzane digitalizacije i mnoge tvrtke su na tržište plasirale nova aplikativna rješenja, a kako bi smanjile vrijeme potrebno da svojim uslugama dođu do korisnika, okrenule su se upotrebi novih tehnologija.

Usvajanjem agile razvojnih principa te novih pristupa i tehnologija kao što su primjerice mikroservisi, kontejneri i kubernetes, IT okruženja postaju sve kompleksnija i dinamičnija. Tradicionalni alati za nadgledanje i optimizaciju bez naprednih AI mogućnosti više nisu dovoljni kako bi odgovorili na izazove čestih promjena uzrokovanih potrebama poslovanja.

Dynatrace je jedina sveobuhvatna platforma koja pruža potpuni pregled IT sustava bez obzira radi li se o lokalnom podatkovnom centru, cloud ili hibridnom okruženju.

Span organizira webinar pod nazivom How to ensure digital services availability with Dynatrace in the New Normal?

Cilj webinara je upoznati sudionike s naprednim mogućnostima Dynatrace alata te pokazati kako uspješno odgovoriti na nove izazove osiguravajući stabilnost i dostupnost digitalnih usluga.

Spanov webinar How to ensure digital services availability with Dynatrace in the New Normal? uključivat će i demonstraciju Dynatraceove automatizirane platforme za nadgledanje i organizaciju digitalnih usluga, pa će oni koji budu pratili webinar iz prve ruke moći svjedočiti jednostavnosti i brzini implementacije tog alata, kao i iskustvima stvarnih korisnika prilikom korištenja Dynatrace rješenja.

Webinar će se održati 4. lipnja u 10 sati, predavači će izlagati na engleskom jeziku, a prijaviti se možete na linku. Očekivano trajanje webinara je 45 minuta.

Podijeli:

 

Vezane objave