Span je priznanje za Microsoft partnera godine u Hrvatskoj stekao u konkurenciji najboljih Microsoftovih partnera u svijetu, pokazavši kvalitetu i inovativnost u implementacijama Microsoftovih tehnoloških rješenja kod brojnih korisnika.

Microsoftova nagrada partner godine dodjeljuje se kompanijama koje su na posebno uspješan način osmislile, razvile i implementirale rješenja utemeljena na Microsoftovim tehnologijama tijekom prethodne godine. Nagrade se dodjeljuju u više kategorija, a dobitnici se odabiru među više od 4.400 nominacija iz više od 100 zemalja iz cijeloga svijeta. Span je nagrađen za iznimno uspješne implementacije rješenja i vrhunsku kvalitetu u isporuci usluga.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Span je vodeći stručnjak za Microsoft tehnologije i vodeći regionalni Microsoft partner – od 18 Microsoftovih kompetencija, Span ih ima sve – 16 Gold i 2 Silver, a uz to je prva hrvatska kompanija koja ima osam Microsoftovih naprednih specijalizacija.

Span je na kraju 2020. ostvario ukupne poslovne prihode od 613,75 milijuna kuna i rast viši od 30 posto u odnosu na godinu prije. Tvrtka je nedavno najavila izlistavanje dionica na Zagrebačkoj burzi čime će nastaviti ubrzani svoj razvoj u području poslovanja u cloudu, IT sigurnosti i umjetne inteligencije te daljnje širenje na međunarodna tržišta na kojima inače ostvaruje čak 70 posto prihoda.

Podijeli:

 

 

Vezane objave