Marko Ignjatović, Libusoft Cicom

Libusoft Cicom predstavio je svoje IT rješenje koje čelnicima županija, gradova i općina služi kao potpora u donošenju odluka iČelnik.

Čelnici su sve češće u prilici da i izvan svog ureda treba pristup važnim podacima. Da bi u svakom trenu imao uvid u stanje poslovanja i rezultate upravljanja financijama potreban je praktičan alat – IT rješenje koje u par poteza dohvaća tražene informacije. Baze podataka jedne županije, grada ili općine ogromne su, raznolike i isprepletene kroz više dimenzija. Aplikacija iČelnik služi i kao potpora u donošenju odluka. To je izvještajni portal putem kojeg čelnici mogu brzo i jednostavno doći do svih brojki od interesa, pratiti realizaciju proračuna, kontrolirati prihode, rashode, troškove plaćanja, stanje riješenosti predmeta građana i sve relevantne financijske pokazatelje.

iČelnik je softver koji omogućuje podatke su u realnom vremenu dostupne na bilo kojem smartfonu, tabletu ili računalu spojenom na internet.

To je prva i jedina takva aplikacija na našem tržištu i u regiji. Čelnicima daje uvid u promet i stanje novčanih sredstava; naplatu, promjene i stanje potraživanja, kao i usporedbu podataka s rezultatima i stanjem iz prijašnjih obračunskih razdoblja. Preduvjet za korištenje iČelnika su strukturirane i uređene baze podataka, digitalizirano poslovanje i međusobna povezanost svih LC softverskih aplikacija.

Aplikacija ima mogućnost prilagodbe razine pristupa informacijama pa je, osim rukovodećih ljudi jedinica lokalne samouprave, mogu koristiti i njihovi djelatnici i suradnici. I njima će aplikacija biti korisna u strateškom planiranju, praćenju realizacije zadataka i ocjenjivanju vlastite efikasnosti

Podijeli: