EshopWedrop i Logismart formiraju sa sjedištem u Njemačkoj za poslove prijevoza i isporuke velike količine paketa iz Njemačke i cijele Europe, objavio je Ecommerce Europe.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

EshopWedrop je svojevrsni lowcost dobavljač rješenja za prekograničnu D2C dostavu paketa. Tvrtka omogućuje potrošačima kupnju robe od internetskih trgovaca u SAD-u, Europi i Aziji. Potrošači mogu kupiti proizvode iz bilo koje popularne trgovine e-trgovine, uključujući eBay, Amazon, Walmart, Sports Direct, itd., A svoje proizvode dostavljaju na kućne adrese.

Logismart je pametno logističko rješenje koje se integrira s e-trgovinom, dobavljačem ili računovodstvenim softverom kako bi osiguralo da korisnik uvijek može pratiti svoju pošiljku, izvršiti kontrolu stanja i pratiti postupak ispunjavanja narudžbe. Takvo rješenje može eliminirati potrebu za besplatnim općim troškovima poput skladišnog prostora ili skupe radne snage.

U partnerstvu s Logismartom, EshopWedrop će formirati ESWD Intelligente Logistik GmbH za nadgledanje upravljanja i poslovanja svog najnovijeg europskog e-čvorišta u Frankfurtu u Njemačkoj.

Izvršni direktor Logismarta Mindaugas Kuprys će preuzeti i mjesto glavnog direktora konzorcija.

Kroz ESWD Intelligente Logistik GmbH, EshopWedrop i Logismart moći će ponuditi B2C dostavu paketa iz Njemačke u sve zemlje EU i povezati se s lokalnim kuririma kako bi pružili potpuno integriranu uslugu od vrata do vrata. To će partnerstvo biti od velike koristi i za mrežne kupce. Ne samo da će moći u potpunosti uživati ​​u Njemačkoj kao mjestu kupovine iz udobnosti vlastitih domova, već će vrlo brzo imati koristi od bržeg vremena dostave paketa i prijevoza.

Konzorcij planira nakon EU svoje poslovanje proširiti i na Veliku Britaniju te SAD.

Podijeli:

 

 

Vezane objave