Sophosov sigurnosni regionalni stručnjak Branko Pujić podijelit će svoje znanje kroz tri 60-minutna webinara o pitanjima računalne sigurnosti. Na webinarima ćete imati priliku saznati najnovije informacije i savjete vezane uz aktualne teme i upozorenja oko hakerskih napada, privatnosti podataka i zlonamjernog softvera. Sophos Security SOS tjedan održat će se od 30. lipnja do 2. srpnja 2020. s početkom u 10 sati.

3 dana, 3 webinara, 3 teme o sigurnosti

Keep Hackers Away from Your IT Infrastructure

Utorak, 30. 6. 2020. | 10,00 h

Bez obzira premještate li svoje resurse informacijske tehnologije u oblak, zadržavate ih na premisi ili primjenjujete hibridni pristup, hakerski napadi i dalje predstavljaju veliku opasnost. Pridružite se Sophosovom stručnjaku za cyber-sigurnost Branku Pujiću 30. lipnja u 10.00 sati CEST i naučite kako držati hakere dalje od vaše IT infrastrukture.

Security and Privacy – Two Sides of the Same Coin?

Srijeda, 1. 7. 2020. | 10,00 h

Sigurnost podataka i privatnost podataka snažno su povezani, ali ipak, ne radi se o istim pojmovima. Pridružite se Sophosovom stručnjaku za cyber-sigurnost Branku Pujiću 1. srpnja u 10.00 sati CEST. Branko će vas detaljno upoznati s razlikama koje su važne za bolje razumijevanje načina na koji rade i što znače za vaše poslovanje.

Malware is Back with a Vengeance – The Most Current Examples

Četvrtak, 2. 7. 2020. | 10,00 h

Prijetnje osobnim i podacima tvrtke su u neprestanom porastu. Pridružite se Sophosovom stručnjaku za cyber-sigurnost Branku Pujiću na live seminaru 2. srpnja u 10.00 sati CEST kako biste bili u tijeku s najnovijim prijetnjama i trenutnim trendovima.

Registrirajte se za sva tri webinara u kompletu

Sudjelovanje na webinaru je besplatno, a svi koji se registriraju i sudjeluju na sva tri webinara imat će priliku osvojiti nagradu. Naime, svi sudionici koji se uključe u sva tri webinara automatski će ući u bubanj za izvlačenje, a 10 osoba osvojit će Sophosovu šalicu za grijanje kave. Dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila.

Podijeli:

 

Vezane objave