Schneider Electric, vodeća kompanija na području digitalne transformacije upravljanja energijom i automatizacije, predstavila je Galaxy VS, visokoučinkovit, trofazni modularni uređaj za neprekidno napajanje (UPS), jednostavan za upotrebu, snage 10-100 kW, dizajniran da zadovolji ključne zahtjeve za energijom IT, komercijalnih i industrijskih postrojenja.

Svojim kompaktnim i fleksibilnim dizajnom, Galaxy VS zadovoljava jedinstvene edge zahtjeve, kao i zahtjeve malih podatkovnih centara u kojima su prostor i pristup skupi. S učinkovitošću do 99% i opcionalnom litij-ionskim baterijama koje udvostručuju autonomiju, ukupni troškovi vlasništva (UTV) Galaxy VS-a bez premca su u industriji.

„Zahvaljujući njegovom impresivnom UTV-u i dostupnosti, kupci su prepoznali Galaxy VS kao novo tehnički superiorno rješenje za brojne izazove modernizacije, istovremeno pružajući pouzdanost Schneider Electrica“, rekao je potpredsjednik odjela Trofazno poslovanje Schneider Electrica Christopher Thompson dodajući kako je njihov najnoviji UPS uspio postići ravnotežu koja ga čini privlačnim i edge i cloud klijentima u potrazi za inovativnim rješenjima koja su jednostavna za upotrebu u ovom hibridnom ekosustavu. Zahvaljujući kompaktnom, modularnom dizajnu, Galaxy VS moguće je pustiti u pogon brže i koristiti u manjem prostoru nego tradicionalne UPS-ove, štedeći korisnicima vrijeme i novac.

Inovativan i robustan Galaxy VS ujedno je i EcoStruxure Ready. Voditelji ili tehničko osoblje mogu daljinski provjeriti status svog Galaxy VS sustava bilo kada, bilo gdje, pomoću aplikacije za pametne telefone.

Podijeli:

 

Vezane objave